AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, г-н Симеонов. Картите, чиято валидност предстои да изтече, се подновяват автоматично предварително. Това се прави предвид значителния брой кредитни и дебитни карти на ПИБ и политиката картите да са готови преди изтичането на срока на валидност. Ако наш клиент не желае картата му да бъде подновявана, следва да уведоми ПИБ за волята си един месец преди изтичането на срока на валидност. Разбиар се, в такъв случай таксата за подновяване ще бъде сторнирана. Поздрави!

 2. @ ohoboho Здравейте. Такса подновяване е в сила от повече от три години. Поради обемите на издадените дебитни и кредитни карти, както и предвид политиката на ПИБ подновените карти винаги да са готови преди изтичане валидността на старите, картите се подновяват по-рано. Поздрави!

 3. Защо вземате авансово и то два месеца по рано таксата за преиздаване на дебитна карта??????????????. Това къда го пише че имате права. А ако искам да я закрия и да не ми я приздавате акво става с авансово взетата такса. Защо краднете по андрешковски . Не се ли научихте че андрешко е отрицателен герой.

 4. Скоро ми се случи да въведа няколко пъти грешен ПИН на Ваш банкомат, картата беше блокирана, както и да е ... разблокираха я. Ваш служител ме посъветва да не давам 5 лв за нова карта сега, защото това е единствения начин, само ПИН не се сменя ... тъй като срокът на картата ми изтича съвсем скоро и тя ще бъде подновена безплатно. т.е. 1-2 месеца и ще имам нова карта, с нов ПИН, без да давам 5 лв .... Но онзи ден получих извлечение от моята сметка, че са ми удържани "5 лв Такса подновяване" - отскоро ли е тази такса ?? вече виждам, че и на сайта го пише при цени и такси за Maestro .................

 5. @mb1404 Здраствуйте! Ваш e-mail получили, документ передан соответствующей дирекции для дальнейших процедур. Направим новый e-mail по их окончанию.

 6. #twitter#@AskFibank указанный e-mail не работает (unknown)
  есть другой?

 7. @ Максим Бушуев Здраствуйте! Нам нужны нотариальный акт ипотеки и документы собствености. Когда мы получим от Вас копии вышеуказанных документов (лучше всего сканируйте их и используйте електронную почту - адрес: marketing@fibank.bg), мы сделаем нужные проверки о Вашем случае и ответим Вам. Спасибо

 8. Здравейте, Димо. По-рано днес Ви препратихме писмото, което Ви изпратихме още на 17.08 в отговор на Вашето запитване. Не знаем поради каква причина то не е достигнало до Вас и съжаляваме за причиненото неудобство. Поздрави!

 9. Понеже вече повече от 13 дни не получих отговор (от счетоводния отдел на банката, при поет ангажимент и от Милка Тодорова – Директор на Дирекция "Банкиране на дребно", относно следния казус:

  На 11.08, при посещението ми в клона на "Шипченски проход" 49, с цел да си открия депозит, бях запознат от служител, че имам разплащателна сметка с минусово салдо от около 30 лв.

  Абсолтно съм сигурен, че този ден за първи ден посещавам Вашата банка – т.е. не е възможно да съм подписвал какъвто и да е договор или общи условия за откриване и ползване на разплащателна сметка. При поискване на детайлна информация – кога, къде е открита сметката – не получих отговор, понеже била открита преди 2005 г. Получих обещание, че ще се свържат със счетоводния отдел за детайлна информация, която и до днес чакам. В същото време служителката ми каза, че личните ми данни не фигурират в системата – което е необяснимо, при положение, че съм си „бил открил разплащателна сметка”.


  Претендирам, че досега не съм бил клиент на банката, работодател не е превеждал заплатата ми по сметка на банката, т.е. тези претенции не са основателни.
  На следващия ден посетих клона на Дондуков, където Ваш служител ми обясни, че през април 2000г. съм кандидатствал за издаване на дебитна карта онлайн (факт, който не отричам). Понеже не съм съм се представил в банката да си получа картата ми е начислено задължениние от 0,15 лв., които с лихвите за тези десет години са станали 30 лв. Ако това е причината за салдото по разплащателната сметка е приемам, но според мен нямате правно основание без да съм се легитимирал пред банката да ми бъдат изисквани подобни суми и такси. Каква е вероятността в този случай, някой мой "доброжелател" да е подал искането вместо мен или самата Банка (което е пресилено като обвинение, но не и невъзможно). А не е ли редно да уведомявате поне веднъж годишно клиентите си при подобни случaи, след като е в разрез с политиката на банката да има минусуво салдо по разплащателна сметка – факт, който не трябва да оставяте без промяна - просто съвет. (а в моя случай, понеже не съм се явил ве Банката и не сте ми имали координати за кореспонденция).
  Искам да поднеса извиненията си, ако тонът ми в е бил по-остър, но ако съберете следните факти:
  1. Банка претендира, че съм имал разплащателна сметка;
  2. В същото време няма никакви лични данни за титуляра;
  3. Служител се ангажира да ме потърси по мобилния телефон с повече рязяснения – вече над 13 дни нямам отговор ме навежда на мисълта, че съществува проблем.
  Надявам се да получа писмен и ясен отговор.

 10. Добрый день, я являюсь клиентом ПИБ больше 3 лет. Я доволен своим выбором. Мой вопрос в в другом. Я купил апартаменты в комплексе ВИА Сьютес (Солнечный берег), которые оказались в ипотеке у ПИБ. Застройщик не выполняет своих обещаний.Я хотел бы обсудить с банком возможность снятия ипотеки, но не могу найти с кем.(В офисе на СБ мне не могли сказать). Подскажите к кому обратиться. Спаисбо.

Коментирай