AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте отново! При Вашето плащане в британски лири Visa преизчисляват задължението Ви е евро - основната валута на Visa. След това, ако Вашата сметка при нас е левова, ПИБ преизчислява задължението Ви от евро в лева по фиксинга на БНБ. :-)

 2. Извинявам се но не разбрах точно.Какво означава банката осчетоводява по фиксинга на БНБ транзакцията.

 3. Здравейте, Antonio. Не би трябвало да имате някакви проблеми с разплащането. Ако срещнете затруднения, свържете се с Картов център на някой от тези телефони: - (02) 817 1143 - (02) 817 1142 - 088 8 68 10 10. По отношение на втория Ви въпрос: Крайната сума се изчислява на два етапа. VISA определят курса, по който се превалутира Вашето заплащане от британски лири в евро. След това ПИБ осчетоводява трансакцията по фиксинга на БНБ. Поздрави!

 4. Здравейте,

  Вече избрах „Свободен депозит“

  Поздрави

 5. Привет, asthome! Разплащателната сметка се закрива на по-късен етап, тъй като плащанията се отразяват с известно закъснение и след закриването на дебитната карта е възможно да постъпят финансови искания от търговци. Благодарим и за идеята Ви. Ще я имаме предвид. Поздрави!

 6. Притежавам Visa electron левова и ми предстой да си платя общежитие в Англия .Начина на плащане е off-line,при което трябва да попълня документ с номера на картата и да се подпиша.Възможно ли е това да стане?Как се изчислява крайната сума(плащането е в паунди)-по курс продава на банката или по курса на Visa паунд-евро и след това курс продава на банката за евро.

 7. Здравейте, Nya! Бихме могли да Ви препоръчаме нашия "Свободен депозит". Открива се за две години, можете свободно да разполагате с вложените средства и да получавате лихва за тях. Повече можете да научите и на микросайта на продукта - http://www.fibank.bg/bg/page/221. Ще се радваме да Ви посрещнем в някой от нашите клонове, за да отговорим на всички Ваши въпроси. Поздрави!

 8. Здравейте,

  Бих искал да попитам поради каква причина излишно е бюрократизирано закриването на разплащателна сметка с дебитна карта? Защо е необходимо 20 дена след закриването на дебитната карта отново да се посещава клон, за да се подаде заявка за закриване на сметката. Разбирам, че трябва да се изчака приключването на картовите операции, но какво пречи заявлението за закриване да се подаде заедно със закриването на картата и просто след 20 дни остатъкът от парите по сметката да се преведат в посочена от мен сметка?

  Поздрави

 9. #twitter#Antonio@AskFibank Притежавам Visa electron левова и ми предстой да си платя общежитие в Англия .Начина на плащане... [http://bit.ly/azzL6R]

 10. #twitter#Antonio@AskFibank Притежавам Visa electron левова и ми предстой да си платя общежитие в Англия .Начина на плащане... [http://bit.ly/azzL6R]

Коментирай