AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. #twitter#@AskFibank Какво време отнема на системата, с която работи my.fibank, за да покаже най-актуалните картови авторизации?

 2. @ MB Благодарим за споделеното мнение! Въпросните карти се издават на местния немски пазар от немски банки (в България например съществуваха дебитни карти на БОРИКА, които не се издаваха от банка и се приемаха само на локално ниво). Относно какви карти приемат търговците - ако търговец има залепен стикер на Маестро/Мастъркард или Виза, това означава, че може да приеме Вашето плащане, тъй като въпросните карти са международни и са приети в цяла Германия; в това число и картите на ПИБ. Ако обаче виждате единствено стикер с лого ЕС, в този случай се приемат само местните карти. Начинът на плащане е политика и право на избор на всеки търговец, въпреки че, в случая търговците действат изцяло в собствен ущърб. Поздрави, Екип на ПИБ

 3. @ Иван
  @ Николай Сербезов

  Имаме готовност за включване в системата TARGET2. В момента се доработват последни детайли и се изчистват техническите функционалности. Съвсем скоро ще обявим официално представянето на услугата и конкретика по нейното ползване.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 4. Вече втори човек пита за ползите на клиентите от стартирането на таргет2. И аз питам същото. Съпорта ще отговори ли? Въпроса на Иван (19.02.2010 17:56) е доста конкретен и интересува всички нас, Ваши клиенти. Кога ще дадете официално становище?

 5. А плащания с кредитна карта през интернет участват ли в бонусната програма?Благодаря предварително за отговора....

 6. Здравейте,
  Имам следният въпрос. Ако приемем, че имам депозит в ПИБ и си извадя кредитна карта, която обаче не е вързана към депозит, а е издадена според приходите ми, имам ли право на участие в бонусната програма?
  Ако отговорът е не, то бихте ли обяснили поради каква причина се дискриминират притежателите на депозити. Все пак си влагат парите във вашата банка, а не в някоя друга! Защо е нужно човек да избира или да има кредитна карта при вас или депозит, защото по личното ми мнение, с което не ангажирам никой, предимството на кредитната карта на ПИБ е най-вече бонусната й програма.

 7. @ makler Да, след като картата е револвираща VISA или MasterCard бива разпозната като кредитна (първата цифра от номера на картата дава информация за нейната марка, втората за държавата на издаване и т.н.). За момента не планираме издаване на prepaid карти, но пък аналогична услуга предлага и дебитната MasterCard. Поздрави, Екип на ПИБ

 8. @ Клиент Да, плащане на Комунални услуги с кредитна карта спада в категорията плащания при търговец и носи съответните бонус точки. Поздрави, Екип на ПИБ

 9. Имам два въпроса:
  Разпознават ли, сайтовете на авиокомпаниите (aua.com swiss.com и т.н.) и booking.com като кредитна карта, револвиращата VISA/Master card?
  Ще се появи ли, в България в скоро време Master card prepayed?

 10. Имам следният въпрос. Плащане на битова сметка през банкомат счита ли се за плащане към търговец по което се трупат точки по бонус прогамата на ПИБ за кредитни карти?

Коментирай