AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте!

  Виждам, че вече не се споменава дебитната карта Visa БЧК на сайта на банката. Означава ли това, че не се предлага вече и какво ще стане след изтчането на моята карта?

  1. @ Камен Продуктът ко-брандирани карти на ПИБ и БЧК вече няма да се предлага. Вие можете да ползвате картата си до нейното изтичане, след което тя ще бъде автоматично преиздадена като стандартна VISA Electron. Поздрави, Екип на ПИБ

 2. Забравих да спомена, че става въпрос за гр. Варна.

 3. Вие сте единствената банка в България, която позволява теглене на суми над 400 лв с една транзакция и за това съм ви много благодарен.

  Имате ли банкомати, от които може да се тегли повече от 800 лева за една транзакция? Пробвах на два ваши банкомата - повече от 800 лв на един път не успях да изтегля. Банковата карта, която ползвам е издадена от друга банка (тя няма банкомати в България).

 4. Аз вече питах, но отговор не намерих.
  Пенсионер съм от 01.09.2009 г. Искам да кандидатствам за овърдрафт. Може ли? Получавам си пенсията чрез Вашата Банка с дебитна карта. Имате информация каква ми е пенсията и колко кредита съм получил до сега. Бих желал да ми отговорите.
  ЕГН 4210086264
  ЛК 167325036 изд. 18.12 2001 г. МВР София
  с Уважение, пенсионер Бацов.

  1. Уважаеми господин Бацов, Отговорът на Вашия въпрос е публикуван на 9 февруари т.г. - http://www.fibank.bg/blog/?p=94. Поздрави, Екип на ПИБ

 5. #twitter#@AskFibank Във връзка с подготвян анализ на акциите на ПИБ

 6. @VladimirMalchev Защо Ви е необходима тази информация? Поздрави, Екип на ПИБ

 7. #twitter#@AskFibank какъв е броят на служителите на банката към края на 2009 година?

 8. #twitter#Ако сте наш последовател в twitter, можете да станете и наш фен във Facebook на http://www.facebook.com/Fibank !

Коментирай