AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @ Валентин Практиката в банката не изисква предоставяне на пароли за какъвто и да е достъп. Вероятно служителката в банковия салон е объркала номера на регистрация с личната Ви парола. Моля да ни извините за причиненото неудобство! Ще обърнем внимание на служителите ни за подобни случаи. Поздрави, Екип на ПИБ

 2. @ Тодор Колев
  В момента работим по въпроса и търсим подходяща земя. Знаете, че се грижим за клиентите си и в този случай няма да Ви разочароваме!
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 3. Събота най-накрая се наканих да отида до клона на бул. Марица в Пловдив за да си активирам my.fibank, и бях много учуден от изискването на вашата служителка да си напиша e-mail-а и паролата за достъп до услугата, за да може да ми се активира и "потвърди в системата". Така или иначе си я смених веднага след това, но не мисля, че е добра практиката да се искат пароли на клиентите. И въпроса ми е какво налага подобен род действия за една обикновена активация на услуга?

 4. Здравейте, ПИБ. Поздравления за новата сграда на бул. "България" и съответно новия клон там, на който ние клиентите можем да се радваме. Но... Дали би могло да се помисли за някаква оптимизация по въпроса с паркирането там. Клонът е на много удобно място, но посещението му от клиент с автомобил е почти невъзможно. Там има и доста други обекти, които се посещавам от голям брой хора и липста на паркоместа е доста неприятна. Дори напоследък забелязвам доста хора, които оставят колите си на булеварда и тичат към клона, което е в пълно нарушение на околните пътни знаци.

 5. @ Петър Трябва да посетите един от офисите на ПИБ и да поискате съответното извлечение. Това са ежедневни справки, за които трябва първо да Ви идентифицираме. Поздрави, Екип на ПИБ

 6. @ Гавраил В първия въпрос отговорихме, че ако има такси за споменатите услуги, те не се изискват от страна на ПИБ. Логично е, че спрямо политиката на Epay, те могат да начислят такса. Договарянето на подобни привилегии, в които трета страна би или не би начислявала такси за техни услуги на наши клиенти е политика на банката. Поздрави, Екип на ПИБ

 7. Здравейте,
  Трябва ми подобен документ:
  • Bank statement
  или
  • Credit card statement

  С цел верификация на адрес.

  Имам дебитна карта и разплащателна сметка, но нямам кредитна карта. Какъв документ мога да получа от вас?

 8. @ Адриан Депозитът се подновява автоматично за същия срок, но със стандартна лихва спрямо бюлетина за лихвите на ПИБ. Поздрави, Екип на ПИБ

 9. Здравейте,
  след изтичането на промоционален срочен депозит и неговото автоматично подновяване, остава ли промоционалната лихва? Или новият ще е по стандартна лихва?

 10. @AskFibank
  Благодаря, за точния и подробен отговор, на моето запитване, по-горе. Но, ето какво прочетох в сайта на Epay:
  Забележки:
  * ** Плащане с карти VISA Electron, издадени от Централна кооперативна банка (номерът на картата, започва с 421634), Юнионбанк (413889), ПроКредит Банк (България) (426082, 407810), Стопанска и инвестиционна банка (487098, 487099), ТБ Алианц България (424982) - БЕЗПЛАТНО.
  От където се вижда, че има някои привиле
  гировани притежатели на деб. карти VISA Electron издадени от банки намиращи се в България /мисля, че са 5 на брой , като не намирам ПИБ, между тях/, които нямат процентова удръжка при плащане на битови сметки чрез Epay. Което ме накара да се обадя на инф. им телефон/ на Epaу/ и от там ме уведомиха, след като им казах от, чия банка имам издадена деб. карта VISA Electron, че това е политика на самата банка, . Очаквам коментар за разминаването в отговорите м/у Вас и Epay.

Коментирай