AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. @ Тодор Колев Проверихме всички Ваши транзакции с въпросната карта, не намираме отхвърлени такива. След въвеждането на чип технологията в ПИБ, някои банки не приемаха този стандарт (EMV) и съответно бяха ограничили своите банкомати за обслужване на такива карти (включително и споменатата от Вас банка). Предполагаме, че подобна транзакция не е регистрирана, поради същата причина. Предлагаме Ви следващият път, когато имате подобен проблем, да се обадите на нашите оператори от "Картов отдел" (02/ 8171 1143, 02/ 8171 1144), за да можем да разгледаме своевременно случая и да предприемем конкретни действия. Поздрави, Екип на ПИБ

  2. @ Христо Илиев @ Валентин Благодарим за споделените мнения, обратната връзка от клиенти е важна за нас! Предприели сме нужните действия! Поздрави, Екип на ПИБ

  3. @Христо Илиев
    Всъщност, понеже регистрацията я бях правил още когато беше пусната услугата, а се наканих едва тази събота да ида до клона да я активирам, когато ми бе поискана "паролата от регистрацията" дадох грешна такава. Вчера като поразгледах услугата забелязах, че реално това е била точно тази парола за ZIP файла. Не виждам какво налага ЗАДЪЛЖИТЕЛНО служителката да ми направи регистрацията за получаване на e-mail извлечението, при условие, че мога сам да си го създам по всяко време. И защо e-mail-а на който да го получавам трябва да е точно този от регистрацията (защото и него обърках) също не ми е ясно. А паролата за my.fibank.bg съм си я написъл при регистрацията, не виждам никакъв смисъл да трябва да си я пиша на листче в банката за да бъде "потвърдена", както ми бе обяснено. Кода за активация който си носих би трябвало да е достатъчен.

    @AskFibank
    Очевидно проблема не е в практиката на банката, а пропуск в обучението на служителите. Надявам се в бъдеще да няма подобни проблеми.
    Благодаря за уточненията.

  4. И мен в клона на бул. Марица в Пловдив ме накараха да си въведа паролата. Тогава дори ми обясниха, че съм щял да получавам .zip файлове заключени с въпросната парола. По-късно у дома установих че това всъщност е била паролата за достъп до системата my.fibank.bg (както и предполагах).

  5. @ Customer Support
    Благодаря за отговора, радвам се, че проблемът стои на дневен ред. Имам още едно питане. Днес за втори път в последните седмици ми се случи на банкомат на Пощенска банка да получа съобщение, че картата ми "не се поддържа". Става дума за Visa Electron БЧК. Имате ли идея какво може да значи това?

  6. @ Валентин Практиката в банката не изисква предоставяне на пароли за какъвто и да е достъп. Вероятно служителката в банковия салон е объркала номера на регистрация с личната Ви парола. Моля да ни извините за причиненото неудобство! Ще обърнем внимание на служителите ни за подобни случаи. Поздрави, Екип на ПИБ

  7. @ Тодор Колев
    В момента работим по въпроса и търсим подходяща земя. Знаете, че се грижим за клиентите си и в този случай няма да Ви разочароваме!
    Поздрави,
    Екип на ПИБ

  8. Събота най-накрая се наканих да отида до клона на бул. Марица в Пловдив за да си активирам my.fibank, и бях много учуден от изискването на вашата служителка да си напиша e-mail-а и паролата за достъп до услугата, за да може да ми се активира и "потвърди в системата". Така или иначе си я смених веднага след това, но не мисля, че е добра практиката да се искат пароли на клиентите. И въпроса ми е какво налага подобен род действия за една обикновена активация на услуга?

  9. Здравейте, ПИБ. Поздравления за новата сграда на бул. "България" и съответно новия клон там, на който ние клиентите можем да се радваме. Но... Дали би могло да се помисли за някаква оптимизация по въпроса с паркирането там. Клонът е на много удобно място, но посещението му от клиент с автомобил е почти невъзможно. Там има и доста други обекти, които се посещавам от голям брой хора и липста на паркоместа е доста неприятна. Дори напоследък забелязвам доста хора, които оставят колите си на булеварда и тичат към клона, което е в пълно нарушение на околните пътни знаци.

  10. @ Петър Трябва да посетите един от офисите на ПИБ и да поискате съответното извлечение. Това са ежедневни справки, за които трябва първо да Ви идентифицираме. Поздрави, Екип на ПИБ

Коментирай