AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @vdachev При организацията на работа в ПИБ, първи служител съставя операцията, а втори я проверява и потвърждава . Цели се осъществяване на контрол, гарантиране на сигурността на клиентите и оптимизиране на отчетността на процедурите. Поздрави, Екип на ПИБ

 2. @ Радостина При потребителски кредит с превод на заплата в ПИБ и съответно удържане на месечните вноски от нея е възможно изплащане на кредита на 84 вноски по 66.76 лв. При Ваше желание за погасяване за 18 месеца вноската е 217.74 лв. Лихвеният процент към момента е БЛП + 6,5 % за кредит в евро (към момента общо 14.39 %). Поздрави, Екип на ПИБ

 3. @ Ели Практиката не е задължителна. Тези референтни номера са за вътрешно ползване, но това не пречи Вие да ги изисквате от служителите ни. Ако това Ви помага за по-добра отчетност или за справка на по-късен етап, моля не се колебайте да ги изисквате от служителите. Поздрави, Екип на ПИБ

 4. Страницата показваща "салда по сметки" във my.fibank.bg не се визуализира правилно и не показва последните 2 или 3 колони. Липсва скрол за хоризонтално преместване по страницата. Не знам дали е само при мен така, но ще се радвам ако проверите.

 5. @ Гавраил
  Ще изпреваря малко служителите на ПИБ и ще отговоря на първия ти въпрос.
  1. Таксата на ПИБ при плащане през epay е безплатно ако си с карта Visa Electron, но epay тогава ти начисляват отделно такса 0.65 % в случая с ПИБ.
  2. Ако си извадиш карта маестро избягваш таксата на epay, но пък имаш такса от 0.15 лв. на транзакция от страна на ПИБ.

 6. Клиент съм на ПИБ бих искала да изтегля потребителски кредит в размер на 3500лв.,който да върна за 18 месеца.Бихте ли ми изпратили примерна схема с месечните вноски(ако може да са равни),процента на лихвите и ако може да си ги удържате от заплатата ми, която се превежда във вашата банка.

 7. @Гавраил: От ПИБ сигурно ще ти отговорят по-подробно, но обърни внимание, че ПИБ и ePay.bg са различни институции. ПИБ не ти начисляват такса за плащането, докато ePay.bg - да.

  ПИБ предлагат също и дебитни карти Maestro, за които ePay.bg не начислява такса при плащане на комунални услуги. Недостатъкът при тях е, че не можеш да плащаш в интернет магазини, подобно на кредитните карти, докато с Visa Electron можеш.

 8. Здравейте, ПИБ! Имам дебитна карта VISA Electron и искам чрез нея да си плащам битовите сметки. Въпросите ми са следните:
  1. Регистрация в ePay.bg и плащане през ePay.bg.
  Има ли такса за това, т.к. има противоречие м/у вашия сайт и сайта на ePay.bg, или конкретно:
  а) във вашия сайт- "Плащане в Интернет чрез ePay.bg-без такса".
  б) в сайта на ePay.bg- "Плащане през ePay.bg - С карта Visa Electron **, издадена от българска банка- 0.65 % от сумата"
  2. Плащане на услуги от АТМ.
  Трябва ли направя регистрация за това или може директно с деб. си карта да направя плащания за битови сметки? Има ли такса за тези плащания при извършването на тази операция от ваш банкомат или от банкомат на друга банка?
  И много Ви моля, поставете компетентни служители на информационните си телефони м/у 17часа и 9часа, защото и при двете ми питания в този часови сектор от денонощието, не можаха да ми отговорят, а ме посъветваха да се обадя на същия тел. м/у 9ч. и 15ч. Или не ги рекламирайте, че са денонощни, тези телефони, защото няма полза да стоят някакви дежурни телефонисти, който да съветват питащите, да се обадят отново на същия тел., на др. ден след 9ч., дори и учтиво до го правят това.

 9. Здравейте, ПИБ. Имам два въпроса относно кредитните карти за физически лица, ще се радвам да получа отговор. Първият ми въпрос е защо при картите Diners Club има 1% cashback само за First Lady? Не разбирам идеята на тази откровена дискриминация. Вторият ми въпрос е защо условията по стандартните карти VISA и Mastercard са напълно уеднаквени с тези при златните? Едно време имаше преференциален лихвен процент при златните. Сега единствената разлика е цвета на пластиката и наименованието на картата, което е абсолютно несъществено според мен. Поправете ме ако греша.

 10. Здравейте! Имам въпрос относно преводните нареждания към бюджета - следва ли служителите на ПИБ да пишат и уникалния регистрационен номер в момента на предсатвяне на нареждането в банката или не? Има ли практика в това отношение или всеки клон решава - защото от 3 години днес за първи път служител на клон много се изненада като го помолих да напише и на моето копие код?
  Благодаря!

Коментирай