AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Vchera teglih ot bankomat 500lv i mi gi dade na banknoti ot po 10lv, tova e ujas. Niama li novi modeli koito poddyrjat poveche banknoti, primerno po 50 ili 100lv.

 2. @ Кацаров Чрез "обратна връзка", ние получаваме информацията по отделен, вътрешен канал и тя не се публикува в блога или където и да било другаде. Предложението е за лична кореспонденция! Поздрави, Екип на ПИБ

 3. Ще избера детския спестовен влог и така докато стане на 18 години се надявам да сме събрали една прилична сума. Благодаря за информацията и поздрави на целия екип!

 4. Драги ми "Customer Support",

  Ами като сте прочели закона да бяхте разбрали че нямате право да публикувате ( в лучая да искате да се публикуват) личните данните в интернет пространството. Така че пка го прочетете. Знам че сте регистрирани по закона. :-)

  Лек и успешен ден.

 5. Здравейте г-н Петров, дежурните офиси работещи събота и неделя няма да работят по изключение на 22 и 23 август 2009г поради обновяване на производствения хардуер. След тази дата работното време продължава както обикновено. Имаме офиси работещи и в неделя: клон "Сити Център - София" - 10:00 - 18:00 ч; клон "Централни хали" - 10.00 - 16.00 ч; клон "Народно събрание 1" - 10:00 - 16:00 ч; Клон "Мол - София" - 10:00 - 18:00 ч. Поздрави, Екип на ПИБ

 6. Здравейте г-жо Илиева, Можете да откриете детски спестовен влог в полза на трето лице - в случая кръщелницата Ви и ще получите спестовна книжка. Също така можете да откриете депозит Малечко Палечко и в двата случая Вие ще бъдете вложител, а титуляр на влога ще бъде детето. Всеки може да внася по откритата депозитна/спестовна сметка. Поздрави, Екип на ПИБ

 7. @ Клиент,
  Можете да подкрепите инициативата „Кликни спаси дърво” като се регистрирате за услугата <a href="http://my.fibank.bg" rel="nofollow">Моята Fibank</a>, за да получавате виртуално извлечение за кредитни карти и разплащателни сметки. По този начин ще се откажете от получаването на хартиено извлечение.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 8. Здравейте!
  Стана ми интересно, че ПИБ няма да работи в събота и неделя. В събота има дежурни клонове,но в неделя май никоя банка не работи. Може би друго сте искали да кажете?!

 9. Здравейте г-жо Петрова,
  условията на всеки кредит се уреждат с договор между банката и кредитополучателя. Директор на дирекция "Банкиране на дребно" ще даде отговор на всички Ваши въпроси по отношение на Вашия конкретен кредит и договор, в случай че пожелаете да ни изпратите Вашите имена и ЕГН.
  Уверяваме Ви, че публикуваме своевременно всички промени в условията по продуктите на интернет страницата на банката.

  Поздрави,

  Екип на ПИБ

 10. @ Петър Кацаров
  Благодарим за съветите които ни давате. На запитването на г-жа Петрова ще отговори директор дирекция "Банкиране на дребно", в случай че г-жа Петрова пожелае да даде по-точни идентифициращи я данни. Ако имате аналогичен въпрос, молим да изпратите Вашите три имена и ЕГН в "обратна връзка" и ще отговорим и на Вашия въпрос. Ако действително сте наш клиент (което не можем да установим от регистрацията ви в блога) ние вече разполагаме с тази информация. Съгласно цитирания от Вас Закон за защита на личните данни, следва да знаете, че Банката е администратор на лични данни в съответствие със законовите изисквания.

  Поздрави,
  Екип на ПИБ

Коментирай