AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @ Клиент,
  Можете да подкрепите инициативата „Кликни спаси дърво” като се регистрирате за услугата <a href="http://my.fibank.bg" rel="nofollow">Моята Fibank</a>, за да получавате виртуално извлечение за кредитни карти и разплащателни сметки. По този начин ще се откажете от получаването на хартиено извлечение.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 2. Здравейте!
  Стана ми интересно, че ПИБ няма да работи в събота и неделя. В събота има дежурни клонове,но в неделя май никоя банка не работи. Може би друго сте искали да кажете?!

 3. Здравейте г-жо Петрова,
  условията на всеки кредит се уреждат с договор между банката и кредитополучателя. Директор на дирекция "Банкиране на дребно" ще даде отговор на всички Ваши въпроси по отношение на Вашия конкретен кредит и договор, в случай че пожелаете да ни изпратите Вашите имена и ЕГН.
  Уверяваме Ви, че публикуваме своевременно всички промени в условията по продуктите на интернет страницата на банката.

  Поздрави,

  Екип на ПИБ

 4. @ Петър Кацаров
  Благодарим за съветите които ни давате. На запитването на г-жа Петрова ще отговори директор дирекция "Банкиране на дребно", в случай че г-жа Петрова пожелае да даде по-точни идентифициращи я данни. Ако имате аналогичен въпрос, молим да изпратите Вашите три имена и ЕГН в "обратна връзка" и ще отговорим и на Вашия въпрос. Ако действително сте наш клиент (което не можем да установим от регистрацията ви в блога) ние вече разполагаме с тази информация. Съгласно цитирания от Вас Закон за защита на личните данни, следва да знаете, че Банката е администратор на лични данни в съответствие със законовите изисквания.

  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 5. Здравейте, не съм сигурна дали тук трябва да задам този въпрос, но ми се стори подходящо. Искам да направя детски влог за моята кръщелница, в който да може да внася и цялото й семейство – освен мен самата – възможно ли е да се случи така, или който открие детски влог – само той може да внася по него? Благодаря ви предварително! Ако има и друг вариант – моля да ме посъветвате.

 6. Здравейте, искам да ви питам - четох някъде, но не помня: как да подкрепя инициативата "Кликни и спаси дърво"?

 7. Здравейте, Customer Support,
  всъщност никъде не съм поискала да коментирате моите твърдения, и съм леко неприятно изненадана, че изразявате съмнение, макар и деликатно, и без да се налага. Имаше молба за публикуване на документи, които променят условия по кредити. Може би неуместно съм решила, че след като в клон на банката, където съм се представила с трите си имена и ЕГН, не могат да ми ги покажат, но се позовават на тях, вероятно решението на Банката е било да ги направи публично достъпни по един удобен за всичките си клиенти начин.

  Очевидно не.

  С уважение.

 8. Здравейте "Customer Support",

  Поповод на отговора Ви на запитването на г-жо Петрова, искам да Ви посъветвам нещо: Ами просто попитайте най близкия кредитен инспектор, и дайте отговор на жената, не коментирай те.
  Запознат ли сте с закона за защита на личните данни?

  Запознайте се с него.
  Лека вечер

 9. Здравейте г-жо Петрова, Политиката на банката за кредитиране и лихвените условия по кредитите зависят от текущите пазарни условия. Ние не сме в състояние да коментираме Вашите твърдения относно Ваши разговори със служители на банката, нито дали те действително са се позовали на Решения на УС. В случай, че вие имате конкретен въпрос по отношение на Ваш кредит при нас, моля посочете трите си имена и ЕГН в "Обратна връзка" за да Ви отговорим акуратно. Поздрави, Екип на ПИБ

 10. Здравейте,

  Имам кредит отпуснат от банката. От известно време забелязях че лихвата по кредита ми не е изчислена правилно.Моля да ми от говорите. Кога смятате да започнете да ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ПО ДОГОВОРА?

  Благодаря предварително.
  С уважение
  Петър Кацаров

Коментирай