AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @ Customer Support
  @ Тодор Колев

  Проблемът със забавянето на СМС-ите не е единичен случай. И при мен страшно се бавят, като веднъж или два пъти пристигна след повече от 24 ч. "Нормалното" забяване е между 5 и 10 минути след транзакцията, което обезсмисля услугата. За 10 минути може да се източи половината държавен резерв, та една кредитна карта ли :))

 2. Здравейте,
  Реших да ви пиша, защото не успях да попълня анкетата "Качество на обслужването в клоновете на ПИБ".
  (намерих анкетата на интернет страницата, но тя не работи)
  Вчера, сряда, бях в офиса на ПИБ на пл. Народно събрание (до казиното на хотел Раидсън) и бях обслужен от Вера Христова.

  Тя показа бързо 100% разбиране какво точно ми трябва, търпение и усилие да даде резултата, за който съм дошъл.
  На тръгване имах страхотното усещане, че тя е накарала ПИБ да работи за мен. Това е обратно на много предишни посещения във вашата банка, когато усещането е било, че аз трябва да работя за ПИБ , т.е. да се съобразявам и изпълнявам многото изисквания на служителите, за да получа услугата.

  Разбирам, че правилата в банката винаги са еднакви и това което споделям е въпрос на усещане. Затова го споделям.

  Вера Христова успява да създаде това усещане.

  Поздрави от клиент щастлив с обслужването, което е получил!

 3. @ Тодор Колев Благодарим за сигнала! След вътрешна проверка, установихме че при обновяване на системните сървъри и оперативния хардуер при Вас конкретно се е получило забавяне на получаването на SMS-и. Проблемът е отстранен. Поздрави, Екип на ПИБ

 4. Между другото в последните няколко дни получавам sms-ите за транзакции с кредитната карта с около 1 - 1,5 дни закъснение... Не знам дали проблемът може да е в GSM оператора, който ползвам, но бих се радвал да погледнете и този проблем, понеже това закъснение обезсмисля до голяма степен услугата.

 5. @ Customer Support
  Благодаря за вниманието, ето това е едно от нещата, заради които безкрайно ценя ПИБ. Фактът, че се вслушвате в идеите и коментарите на клиента Ви прави уникални. Продължавайте все така!

 6. @ Bistra Най-вероятно при посещение в блога ни сте заявила регистрация към нашата хранилка за коментари и/или публикации (RSS feed). Ако това е случаят, би следвало да се откажете от бъдещи уведомявания. Ако все пак продължавате да получавате нежелана кореспонденция, моля копирайте я във формата за обратна връзка и я изпратете, за да Ви съдействаме максимално ефективно. Поздрави, Екип на ПИБ

 7. Здравейте г-н Колев, Благодарим за направената препоръка! Директор на картова дирекция е уведомен за мнението Ви; ще разгледаме възможностите и ще се постараем да разработим тази допълнителна услуга. Поздрави, Екип на ПИБ

 8. Уважаеми Господа ,не желая да получавам на е-mail-a си вашата кореспонденция с други клиенти.Моля погледнете до кого си адресирате писмата и се надявам, че ще спрете да ми изпращате чужди коментари.Надявам се, че няма да се наложи да Ви пиша отново.

 9. Има ли възможност да се направи така, че sms известията, които получаваме при плащане с кредитна карта да съдържат и остатъчния разполагаем лимит след плащането? Наскоро една приятелка ми сподели, че в Прокредит банк го предлагат и аз искрено завидях, понеже съм си мислил колко удобно би било. Особено в чужбина, където проверката на разполагаемост по кредитна карта или е невъзможна или струва маса евра :-(. Много ще се радвам, ако ПИБ предложат такова нещо :-).

 10. @ Мартин Цачев

  Всички банкомати на ПИБ работят с купюри от 10 лв. и 20 лв. За по-едри купюри трябва да се обърнете към фронт офиса или касата. Моля да ни извините за затруднението!
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

Коментирай