AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. За срочен депозит с падеж в неделя, възможно ли е заявка за теглене да бъде направена в събота в дежурен офис на ПИБ и в неделя депозита да бъде изтеглен?

 2. Здравейте,

  На официалния сайт на ПИБ в раздел клонова мрежа няма телефони на Вашите офиси. На телефоните от услуги в Сити Център дават непрекъснато заето, а в Ц. Хали непрекъснато свободно в събота 10:30ч.

 3. @ Владо,
  Моля да ни изпратите на електронния адрес от формата за обратна връзка трите си имена и Вашето ЕГН, за да може случаят да бъде проверен. Можете също да се свържете директно с колегите от клона на ПИБ, който сте посетили в понеделник на телефон: 082/889 534
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 4. Искам да питам следното:
  В понеделник, на десети август попълних формуляр за включване на сметка към смс-статуса - в клона на улица Александровска в Русе.
  Днес все още не мога да получа никаква информация при запитване по сметката, въпреки че съм отбелязъл такава опция.
  Системата постоянно ми връща съобщение, че не е открита регистрирана активна сметка за смс .
  Защо не мога да получа информация при запитване?

 5. Благодаря за бързия отговор.
  За съжаление все още не съм получил нищо на електронната си поща.
  Бихте ли опитали отново?

 6. @ Иван Любомиров,
  На адреса на електронната Ви поща са изпратени електронните адреси на двамата директори на дирекция „Картови разплащания”, до които можете да адресирате писмото си.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 7. Здравейте,
  Бих искал да оспоря една транзакция по кредитната си карта.
  В момента съм извън България и няма как физически да стигна до някой клон на банката.
  Как мога да направя това оспорване по е-майл?

 8. @ Бистра,
  Колегите от ПИБ клон Добрич ще се свържат с Вас по телефона, за да Ви поканят на среща в удобно за Вас време.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 9. Много благодаря на господата Иван Цонов,Александър Генчен и Виктор Тодоров/който дори и когато е в отпуска работи/но и от тримата ролучих е-mail-и които не мога да отворя.Където и да е проблема аз съм Ви дала и телефон на който можете да се свържете с мен и да уточним подробностите които са необходими.Моля прочетете съобщението ми от 3,08,2009 и се надявам, че ще получа разбираем отговор.

 10. @ Bistra,
  Моля да ни изпратите на електронната поща в обратната връзка трите си имена, ЕГН и телефон за обратна връзка, за да може да се свърже с Вас кредитен специалист на ПИБ за по-подробни пояснения.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

Коментирай