AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, искам да попитам на какви условия трябва да отговаря човек за да му увеличите кредитния лимит на кредитната карта от 1000 на 1500 лв? В моя случай ми беше отказан, при доход 1000-1100 лв. месечно. Лоялен клиент съм на банката от 4 год. и ми стана леко обидно.

  2. В тоя ред на мисли ще стигнем до въпроса защо Бил Клинтън намалява толкова лихвите през втория му мандат. Мился че сте запозната какво става в Америка и в по-силно зависимите финансово/кредитно страни.
    С поздрав
    Грийнспан

  3. Защо от ПИБ ми съобщават радостната вест, че след като имам два кредита при тях, един ипотечен и един потребителски, искайки да предоговоря ипотечния, трябвало да предоговоря и потребителския!? Искам да погася частичто ипотечния, но не - трябвало да предоговоря и потребителския - в смисъл да го направя на по-висока лихва. Какво общо имат двата кредита, като са на различни сметки даже!? Не може ли да си погася частично ипотечния, него да си го предоговоря, но потребителският да си ми остане на същите условия и лихви като досега? Каква е тази политика на тая банка, за каква лоялност говорим!?!?

  4. Благодаря, за точния отговор. Втория вариант съм го използвал няколко пъти и е нямало проблеми. Но все пак, ако направите така, че да може, чрез ВБК, да се откриват и промоционални депозити, онлайн банкирането Ви, ще бъде много по-функционално.
    С поздрав

  5. @ Гавраил Има два варианта: 1/ чрез нотариално заверено пълномощно да упълномощите трето лице, което да открие депозита. При откриване на сметка е задължително подписването на договор. 2/ може да откриете депозитна сметка в събота (когато ви е удобно) и да внесете по нея някаква сума (няма изискване за минимална сума за откриване на депозит), дори това да е преди падежа на другия депозит, след което на падеж да извършите превод през интернет клона. Поздрави, Екип на ПИБ

  6. Имам следния проблем:
    Поради това, че не мога да открия някой от промоционалните Ви депозити чрез Виртуалния банков клон /ВБК/. И поради това, че в града ни няма дежурен банков клон, който да работи по-късно от 17:30 ч. , а аз работя извън града и се връщам около 18:00ч. Следователно не мога в точно определен делничен ден/да кажем на падеж, на някой от пром. ми депозити/, да открия нов пром. депозит без да отсъствам от работа и да отида до място в банков клон за това. Затова предложението ми е: Обаждам се по телефона/през раб. време на банк. клон/ на някой от специалистите Ви по общи банкови операции, с който съм имал вече делови отношения /и съответно личен контакт на фронт офис/ и го оторизирам да ми открие искания от мен пром. депозит. А аз след това го захраня, чрез банков превод във ВБК, като преди това го регистрирам чрез опцията "Саморегистрацията" и бутона "Регистрирай всички мои сметки и депозити във Виртуалния клон". А после, когато имам възможност, най-вероятно в събота, когато има дежурен банков клон в града ни, който работи, да отида на място и да разпиша договора по депозита и да взема екземпляр от него. Очаквам Вашия отговор за тази възможност, и ако не става, някакъв съвет за осъществяването на тази операция без да се отиде до банков клон /поне да не е в точно определен ден/.

  7. Благодаря ви. Аз също.

  8. Извинявайт току що влязох във ВБК вече не се виждат.

  9. Здравейте г-жо Кариева, официалното писмено становище от дирекция "Вътрешен контрол" е изпратено до Вас. Надяваме се на ползотворно партньорство за в бъдеще! Поздрави, Екип на ПИБ

  10. Да ама се вижда. Някой не си е свършил работата.

Коментирай