Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

 1. Надявам се ,че не съм закъснял, понеже вчера пратих моята идея, но не съм получил отговор от вас, дали е пристигнало

 2. Записахме се за участие, надяваме се че сте получили нашите предложения :)

  Успех на всички!

 3. И аз изпратих моето предложение. :) Успех на всички!

 4. Искам да поптам какви са условията за участие ,като например има ли ограничение във възрастта?

 5. Здравейте!
  Може ли да добавите за ползване и другата запазена марка на банката (логото с целия текст - First Investment Bank), която е сегашните Ви карти ?

 6. Здравейте на 04.01 ви изпратих моите предложения, но не съм получила потвърждение на ймеила ...

 7. Здравейте, ccc! Мейл адресът, от който ни изпратихте своето предложение, е достатъчен за връзка с Вас. Но, разбира се, можете да ни изпратите и телефон. Благодарим Ви :-)

 8. Забравих да си напиша адреса и телефонен номер да ви ги изпратя ли ?

 9. Благодаря!
  Поздрави!

 10. Здравейте, graphic. Съжаляваме, че сме пропуснали да отговорим на Вашето писмо. Поправихме грешката, като и тук потвърждаваме, че Вашето предложение пристигна успешно :-) Успех и поздрави! :-)

Коментирай