Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Страхотно! Надявам се да има много участници и най-добрия и страхотен дизайн да спечели!

  2. Охо, ще се пробвам :)

  3. Здравейте, Rx-Ende, Не сме предвидили ограничения за получените предложения. Изпращайте ни толкова, колкото успеете да измислите :-) Успех!

  4. А има ли ограничение в броя на предложенията, с които може да участва един участник? :)

  5. Здравейте и благодарим за коментарите! Ще се радваме да получим вашите предложения. Тъй като самите предложения идват от вас, нашите клиенти, те ще носят и вашите идеи за най-добра визия на картата. Но ще имаме предвид вашата идея, Борис и cut:eater, и при необходимост журито ще се консултира с дизайнери. Поздрави!

  6. Супер инициатива!

  7. аз ще перифразирам г-н Луканов така - обаче можеше да сложите поне един "обикновен" потребител в журито.

    поздрави.

  8. Поздравления за идеята. Ще опитаме да се включим :)

  9. Не съм дизайнер, но ще се пробвам :)

  10. Хубава идея, поздрави! Обаче можеше да сложите поне един дизайнер в журито:-)

Коментирай