Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. perfecten dizain na kartata

  2. Здравейте!
    Искам да попитам дали има възможност за малко отлагане на крайния срок. До 11, 12-ти например или всъщност дали мога да предам своя проект в следващите дни, независимо от изтеклия краен срок?
    Благодаря!

  3. Здравейте, Емануил, Надяваме се, че до няколко дни ще успеем да изберем победителите в конкурса. В блога ще публикуваме и избраните от нас предложения. Следете блога за новини. Поздрави!

  4. А кога ще избирате новия дизайн на Виза картата? И къде ще можем да разберем коя карта е избрана ? Поздрави.

  5. Здравейте на всички, През последните дни получихме много писма с предложения за дизайн, затова и се забавихме малко с потвържденията. Надяваме се, че до края на деня ще отговорим на всички. Днес е крайният срок и можете да изпращате своите предложения до полунощ. След това ще разгледаме всички идеи и ще отличим победителите. С тях ще се свържем индивидуално, като можете да очаквате резултатите в блога. Благодарим Ви за разбирането и успех в конкурса! :-)

  6. Здравейте, Мо, Не, не сме предвидили ограничения във възрастта. Поздрави!

  7. Здравейте, Християн, В дизайна на новата карта ще използваме приложеното лого, затова молим да използвате него. Благодарим Ви предварително. Поздрави!

  8. Аз същто не съм получила потвърждение.

  9. Здравейте аз също не съм получил подвърждение.

  10. Искам да попитам, дали днес ли е последният срок за изпращане или това е възможно да се направи и утре ?

Коментирай