Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Съгласно Закон за авторското право
    ...
    Чл. 15. (1) Авторът има право:

    1. да реши дали създаденото от него произведение може да бъде разгласено и да определи времето, мястото и начина, по който да стане това, с изключение на обектите по чл. 3, ал. 1, т. 4, 6 и 8, при които това право се уговаря по договор;
    ...

  2. Аз мисля, че трябва да се покажат голяма част от предложенията.
    Участието в такъв конкурс автоматично дава право на организаторите да покажат предложенията (освен ако някой изрично не е уточнил противното).
    Иначе се обезсмисля конкурса!

  3. Привет, Маринела, Благодарим Ви за коментара. Разбира се, за да покажем дизайните, е необходимо да получим разрешение за това от техните автори. Тъй като не сме предвидили публикуването на всички предложения, най-вероятно ще можете да видите единствено победителите :-)

  4. :) mi, нередно е май да се покзват дизайните на ненаградените без тяхно съгласие

  5. Здравейте, mi, Надяваме се, че ще бъдем готови с класирането в началото на другата седмица. Ще помислим над възможността да Ви покажем всички предложения за дизайн на картите, а не само победителите. Поздрави и спорен ден! :-)

  6. Здравейте, кога горе-долу да очакваме резултатите и само тримата победители ли ще бъдат публикувани, или ще можем да разгледаме и останалите предложения?

    Мерси и всичко добро!

  7. Здравейте, Ивелина, Молим да ни извините за пропуска. Потвърждаваме, че сме получили Вашето предложение. Желаем Ви успех в конкурса! :-)

  8. Здравейте, вече е 14ти, а аз все още не съм получила потвърждение, за това се чудех дали няма някакъв проблем с моя дизайн
    (срокът беше спазен)

  9. Здравейте, Атанас, Крайният срок е съобразен с технологичното време, което ни е необходимо, за да подготвим картата за производство. И занапред ще имаме подобни конкурси, ще се радваме, ако вземете участие в тях. Благодарим Ви много за интереса. Поздрави и спорен ден! :-)

  10. Защо не удължите срока до 20-ти януари.

Коментирай