Всеки път, когато плащате със своята Visa Electron от ПИБ в магазина или в интернет, виждате това. Дори и когато вадите картата си пред банкомата, тя пак изглежда по същия начин.

Струва ни се, че е време да променим нейното лице. И за целта решихме да се допитаме до вас, откривайки конкурс за нов дизайн. Имате пълната свобода да ни изпратите своята идея за това как би трябвало да изглежда една модерна карта, с която можете да плащате както сметката си в ресторанта, така и поръчката си с книги от Amazon.

Единственото условие е в дизайна на бъдещата карта да фигурират логото на Първа инвестиционна банка и логото Visa Electron. Тези задължителни елементи можете да откриете в този архив. Там сме поместили и файл с размерите на самата карта.

Ще посрещнем с интерес всички ваши предложения, а жури в петчленен състав ще отличи победителите в конкурса. Определили сме и три парични награди: 1000 лв. за първото място, 700 лв. за второто и 300 лв. за третото. Запазваме правото си да откупим допълнително авторските права, ако изберем дизайн, който да реализираме на практика.

В журито ще участват:

- Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ

- Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ

- Никола Бакалов, директор „Картови разплащания” в ПИБ

- Анелия Мирчева, директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ

- Мария Чалиева, зам. директор „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” в ПИБ.

Крайният срок за изпращане на вашите идеи е 10-ти януари 2011 г. Изненадайте ни с елегантни или нестандартни графични предложения на marketing@fibank.bg

Коментари

  1. Аз също изпратих своите предложения, но не получих потвърждение на мейла...
    Дали всичко е ОК?

  2. Привет! Очакваме с нетърпение Вашето предложение! :-) Действително, остават още 5 дни, но се надяваме, че ще бъдат достатъчно, за да подготвите своите идеи. DesignDevils, потвърждаваме, че получихме Вашето предложение. Успех в надпреварата! :-)

  3. И ние изпратихме своя проект преди 2 дни :)

  4. Яко!
    Ще участвам,макар да има само 5 дни!
    Колкото до журито.... Струва ми се, че конкурса не е за най-добър дизайнер (най-точен, прецизен и по учебник) а за дизайн на карта, която после може и да се комерсиализира. В тоя смисъл си мисля, че хората които са в журито са си съвсем точни.

  5. Харесва ми. Мисля, че това е начин да могат хората да се почустват част от общност. Успех!

  6. Здравейте! Георги, своите идеи можете да изпращате на marketing@fibank.bg :-) Стефан, не е изрично изискване, приемаме и растерни графики.

  7. подразбира се, че изискването е картинката да е вектор.....?

  8. не разбрах къде трябва да ги испратим :)

  9. Привет, Папи! Ако имате възможност, изпратете ни предложението си в eps. Разбира се, приемаме във всички удобни и разпространени формати - jpg, bmp, psd, например. Поздрави!

  10. Под какъв файлов формат трябва да се изпращат участията?

Коментирай