Кредитните карти Ви дават по-голяма свобода и контрол над Вашите пари. Да имате кредитна карта е най-лесният начин да ползвате парите си навсякъде по света.

С Вашата карта можете да извършвате свободно плащания в търговски обекти, да си направите резервации за хотел, полет, театър, да вземете кола под наем или да изтеглите пари в брой във всяка една точка на света.

Всяка кредитна карта има няколко характеристики. Най-важните от тях са:

Кредитен лимит - финансовите средства, които могат да се ползват с дадената карта. Освен общият кредитен лимит, кредитните карти могат да имат и допълнителни лимити за ден, седмица или транзакция.

Лихвен процент

Гратисен период. Обикновено кредитните карти имат гратисен период, в рамките на който, ако се погаси задължението, не се дължат лихви.

Такси - тук се включва както таксата за издаване, годишната такса за обслужване, така и таксата при теглене на пари в брой и плащания

ПРЕДИМСТВАТА ДА ПРИТЕЖАВАТЕ КРЕДИТНА КАРТА от ПИБ:

1) Чип технологията дава сигурност на притежателя на кредитна карта. Невъзможно е копирането на данни.

2) Позволяват да се пазарува без налични пари в джоба.

3) Дори да не разполагате с нужните средства, кредитната карта Ви дава възможност да закупите желан артикул и да го изплащате на равни вноски.

4) Всеки картодържател ползва 45-дневен гратисен период, в който може да върне похарчената сума без лихва.

5) В зависимост от избраната кредитна карта, можете да ползвате отстъпки в редица обекти в София и страната.

6) Кредитната карта от ПИБ е удобно разплащателно средство. С нея можете да пазарувате в редица търговски обекти. ПИБ е сложила свои ПОС-ове в над 7000 търговски обекта в България.

7) Пазарувате в магазини и онлайн без такса.

8 ) Получавате възможност да получите 1% обратно в картата. Единственото условие е да направите оборот на ПОС с картата над 2,000 лв.

9) Участвате в различни томболи и игри с награди - екскурзии до най-горещите точки - Виена по време на Евро 2008, Пекин по време на олимпиада, печелите 42 инча плазма, лаптоп последен модел, часовници, тениски, сакове и др.

10) Можете да получавате СМС за всяка транзакция

11) Безплатно получавате на адрес извлечение с транзакциите през месеца.

12) Получаване на СМС с дължими суми и др.

А вие имате ли кредитна карта?

Коментари

  1. Здравейте Иван, Моля изпратете ни по e-mail вашите 3 имена и ЕГН на tvictor@fibank.bg, за да разгледаме персонално вашия случай и предприемем нужните действия, така че да получавате всеки месец навременни извлечения. От друга страна, понякога физическа кероспонденция бива забавяна или прекъсвана от неправомерни действия на трети лица. Поздрави, Екип на ПИБ

  2. Здравейте Диана, Моля изпратете ни трите си имена и ЕГН на tvictor@fibank.bg , за да можем да разгледаме случая и предприемем съответните действия, за да получите кредитната си карта в най-кратък срок. Но след като не сме се обадили, за да откажем издаване на кредитна карта, същата би трябвало да бъде в заявения офис за получаване, не по-късно от 4 работни дни. Поздрави, Еkип на ПИБ

  3. Здравейте,

    прочетох в сайта ви, че срока за иэдаване на кредитна карта mastercard е 3-4 дни. Кандидатствах, одобрена бях и от този момент нататък чакам вече 8-ма "работна "седмица. Може ли някой да ми уточни кога евентуално ще мога да стана горд собственик на тази карта?

  4. Здравейте,
    от 3-4 месеца ( от Април)не съм си получавал известието по кредитната карта! 2 пъти ходих във вас офис да потвърдя адреса и въпреки това нищо не получавам! Преди време получих писмо от Вас за карна на лоялен клиент-значи адреса ми е валиден но извлечения по Виза не получавам! Това проблем с flexcube ли е и каде отиват тези извлечения ако не ги получавам?
    Благодаря предварително

  5. Здравейте, Йорданка, Срокът за одобрение и издаване на международна кредитна карта с чип VISA/MasterCard е 3 работни дни за офисите, намиращи се на територията на град София, и 4 работни дни за офисите в страната. Също така може да се възползвате от възможността за експресно издаване на картата - до 2 работни дни за София и до 3 работни дни за страната. При това условие искането може да бъде прието само в офис на ПИБ АД срещу такса от 50 лева. Поздрави, Гергана Гераскова

  6. Здравейте, какъв е срока за разглеждане и одобрение на кандидатура за кредитна карта VISA? Предварително Ви благодаря

  7. Здравейте, Благодаря за реакцията и информацията, която ни подавате с включването Ви в блога. Ще се свържем лично на посочения от Вас в блога e-mail адрес, за да решим този казус. Ние полагаме много усилия за поддържане на високото ниво на обслужване на клиентите, в това число и извлеченията по кредитни карти, които всеки месец изготвяме и изпращаме до пощенската кутия на нашите клиенти с кредитни карти. Голямо внимание отделяме на процедурата по обработка на оплаквания от клиенти, които не получават изобщо, или получават със закъснение своите месечни извлечения. Тази процедура включва регистриране, идентифициране на проблема, коригиране и последващо проследяване на следващото извлечение - метод, взаимстван от най-добрите световни практики. Прави ни добро впечатление видимо подобряващото се представяне на успешния месечен разнос, докладван от фирмите-подизпълнители. Но, както и в много други случаи, няма как да подобрим услугата, без да получим от Вас обратна информация за проблема. Що се отнася до имейл извлечения, или уеб базирани извлечения през виртуалния клон, както и други модерни решения, уверява ме Ви, че много скоро ще имаме добри новини. С благодарност за добрите думи, Никола Бакалов, директор Дирекция "Картови разплащания"

  8. Здравейте!
    Аз съм ващ клиент от известно време с кредитна карта. По принцип винаги съм се възхищавала на вашето обслужване...до днес.
    Обадих се в офиса ви в Халите, който е мой облужващ офис от самото начало. Казах на служителката, че от доста време не получавам извлечението си по кредитна карта и не зная колко трябва да платя, каква е остатъчната ми сума. Тя най-неучтиво и пасивно ме информира, че сте пращали редовно извлечения. Да, сигурно. Но аз не ги получавам и това не е първото ми оплакване. Тя ме посъветва да се регистрирам в Интернет банката, тъй като от съображения за сигурност информация не се дава по телефона. Добре, разбирам това. Но вашето Интернет банкиране е доста назад като технология в сравнение с други банки. Изисква инсталиране на сертификат на точно определен компютър и след това следва отново да отида в офиса.
    По принцип вие сте банка която се старае да обслужва бързо бизнес клиенти, които нямат много време да ходят в офисите ви, където винаги има опашки(похвално). Тогава може би е редно да помислите за някои нови технологии като Интернет базиран софтуер за банкиране, достъпн от всеки компютър, извлечения по мейл или поне сегашните ви извлечения да достигат клиентите ви. Още по важно мисля е да познавате клиентите си - ако досега съм получавала от един служител тази информация, защото се е постарал да се запознае с мен...защо и другия не може да дава същата информация по телефона. Или пък може да направите телефонен център където да получаваме тази информация. Поне от вашата служителка не получих такива съвети.
    Иначе ви поздварявам за усилията които полагате за да предложите добро ниво на обслужване. Именно поради това реиших, че е мое задължение да ви изпратя моя коментар. Надявам се да ви е полезен.

  9. Здравейте, коректно сте посочила начина на натрупване на точки, периода и минималния оборот. Направи ни приятно впечатление интереса Ви към продукта и решихме и ние да Ви изненадаме - спечелихте шапка с логото на MasterCard. Заповядайте в офиса ни на Драган Цанков 37 да я получите. Поздрави, Делян Станков Началник отдел "Издаване и управление на банкови карти"

  10. До колкото помня 1% се възстановява на всеки шест месеца, като за шестмесечието трябва да има поне 2000 лв оборот. И оборотът не се прехвърля за следващото шестмесечие.

    Така пише и на сайта ви : "1% cash back при натрупан оборот 2 000 лв. за 6-месечен период.". Източник : <a href="http://fibank.bg/inside.php?language=1&parent=512" rel="nofollow">"Револвиращи кредитни карти VISA и MasterCard с чип от Първа инвестиционна банка"</a>

Коментирай