Уважаеми дами и господа,

Благодарим на всички клиенти, които през последните 3 месеца ни изпращаха своите конструктивни предложения и препоръки за по-доброто, улеснено и клиентски-ориентирано функциониране на Виртуалния банков клон. В момента Първа инвестиционна банка работи активно по интегрирането на Вашите препоръки и очакваме до края на годината осъвременената версия на интернет банкирането да бъде пусната на живо.

С уважение,

Светослав Молдовански

"Оперативен директор"

Коментари

  1. Здравейте,
    Имам следния въпрос - възможно ли е да се експортира сертификата от IE? Опитах няколко формата за експорт, но ударих на камък. Ако е възможно експортирането, моля дайте правилният алгоритъм за осъществяването му.
    Благодаря за съдействието

  2. Здравейте Надя, справка за движенията Ви до 01.05.2008 можете да направите на адрес https://old.e-fibank.bg/, където се влиза с потребителското Ви име и старата Ви парола. На същата страница можете да подновите сертификата си ако работите с нов; в меню "сертификат". Поздрави, Екип на ПИБ

  3. Моля да ми отговорите къде във виртуалния клон мога да направя справка за транзакции от и към моята сметка преди смяната на системата!?
    Моля да имате предвид, че вече имам преиздаден УЕП.
    Поздрави

  4. @ Krasi
    Здравейте! За да ползвате виртуалния ни клон без Универсален електронен подпис трябва да направите он-лайн заявка за подпис по индивидуална политика на ПИБ тук: https://gate.infonotary.com/reg/fibank_req. След това трябва да посетите някой от нашите офиси ( http://www.fibank.bg/bg/page/618 ), за да проверим съответсвието на Вашите данни и потвърдим заяката. При потвърждаване Вие получавате обратен мейл, съдържащ линк към ключа нужен за регистрация в интернет банкирането. Таксата за тази услуга е 5 лв. При загубен стар сертификат не е нужно да правите нова регистрация, а можете да го подновите на нашия сайт в меню "сертификат", като използвате Универсален електронен подпис или подпис по индивидуална политика на банката. Условията за издаването на тези сертификати можете да видите в сайта.
    Поздрави.
    Екип на ПИБ

  5. @ Svetlin,
    От името на Виртуалния Банков Клон и отдел Връзки с Обществеността на ПИБ АД, моля да ни извините за причиненото неудобство. Около празниците нашите ИТ специалисти тестваха последна подобрена версия на интернет банкирането, която предстои да пуснем в експлоатация. Тези подобрения правим с цел оптимизиране качеството на услугата, която представяме и го правим в полза на нашите клиенти. Изпълняваме служебните си задължения в моменти, когато нашите конкуренти почиват, за да достигнем нужното конкурентно предимство и задоволим Вашите нужди. Ще се постараем да сведем до минимум бъдещи неудобства от този род.
    Поздрави.
    Екип на ПИБ

  6. Здравейте! Имам въпрос - мога ли да си пусна интернет банкиране без закупуване на УЕП? Вече на важат ли предишните цифрови сертификати с , които преди се оперираше? Имах интернрт банкиране , но поради проблем в компютъра се наложи преинсталиране на операционната система и сертификатът се загуби. Сега искам да се регистрирам отново , но регистрацията иска УЕП.
    Благодаря предварително!

  7. Вече на 2 пъти ми се случва да не мога да отворя страницата на интернет банкирането. Последният беше на 24.12.08.
    Почти целия ден не работеше страницата!! Бива ли такава надеждност! Направо съм възмутен. Става въпрос за банкова система, а не за кръжок по информатика. И не счетохте за необходимо поне да се извините в блога или на страницата на банката. Надявахте се може би никой да не забележи.. скоро май няма да има и кой да ви забелязва..

  8. Здравейте, Кирил, Интернет страницата на ПИБ има информативен характер. Някои други функции са за подаване заявки за издаване на карти или с други думи обратна връзка с банката. В това число включваме и корпоративния блог. От съображения за сигурност и удобство на клиента предлагаме виртуално банкиране, където тези функции са достъпни. За сега не е възможно да проверявате извлечението си през официалния ни сайт. Но за целта имаме няколко алтернативни варианта – ВБК, SMS известяване, IVR (автоматична телефонна информация на цената на един градски разговор за абонати на БТК). Повече за предлаганите услуги и как да се регистрирате посете www.fibank.bg или най-удобния за Вас офис http://www.fibank.bg/bg/page/618. Поздрави Екип на ПИБ

  9. Здравейте
    Първо се извинявам, ако не е тук точно мястото за въпроса/предложението ми, но не успях да намеря по-подходящо. Все пак се отнася за сайта на ПИБ в интернет.
    Учудва ме липсата на място в сайта, където след създаване на акаунт с регистрация и парола, всеки клиент при необходимост да може да проверява card statement-a по дебитни/кредитни карти. Разбира се таксата от 0.20 лв (каквато е таксата в момента при поискване на извлечение в клон на Банката), може да бъде запазена и в този случай. Решението е при логване с акаунта си, от картата на клиента автоматично да се събират тези "толкова важни" за вас 20 ст.
    За ПИБ като стремяща се винаги да бъде в крак с новите технологии в полза и улеснение на клиентите си, е непростимо да не поддържа такава и-нет услуга.
    В не малко случаи в информацията за статуса на картите се съдържат кодове, необходими за по-нататъшно процедиране и активиране на виртуални покупки.

    Предварително благодаря!

    *Ако има такава опция и към момента, моля да бъда извинен за предложението, но аз не мога да я открия никъде и ще бъда благодарен да ме насочите с линк.
    ** Уточнявам, че не става въпрос за виртуално банкиране, а само за възможността да се проверява card statement-a в интернет от официалната страница на Банката.

  10. Моля оправете сортирането. Не е възможно да са ви толкова некадърни програмистите. Няма толкова некадърни хора. В SQL се сортира с ORDER BY. Моля предайте им това. Губите ми времето. За какво ми е експорт като бълва трансакциите в произволен ред. Сменихте втори път системата и грешките са невероятно елементарни. Програмистите ви за плочкаджии ли са учили? Извинете за начина по който пиша но не е за вярване просто. Срамота е една справка от база данни да не можете да пуснете.

Коментирай