Първа инвестиционна банка стартира програма за лоялни клиенти

За нас е от първостепенно значение да подобряваме грижите за клиентите си. Затова ПИБ стартира програма «Лоялни клиенти». Чрез програмата бихме желали да благодарим на всички клиенти за доверието им в ПИБ и да затвърдим желанието и готовността си да сме винаги във ваша услуга.

Целта на инициативата е да се предложи приоритетно обслужване и различни привилегии за лоялните клиенти на ПИБ. Подготвили сме специални карти за клубна принадлежност, с които клиентите ще се легитимират при посещение в офисите на ПИБ. Картата ще дава различни предимства на притежателя й, които с развитието на програмата ще се допълват.

А ето какви са и нашите първи подаръци към всички вас, които ни се доверихте:

  • При представянето на картата в банков салон, притежателят й трябва при първа възможност да бъде обслужен с предимство пред останалите чакащи клиенти без такава карта.
  • Притежателите на карта «Лоялен клиент» получават промоционална лихвена надбавка за депозитни продукти в размер на 0,2% за всички съществуващи клиенти, за всички видове нови или подновени депозити. Надбавката е валидна при подновяване на депозита за нов период на датата на падежа или в случай на прекратяване на депозита на падежа и предоговаряне за нов период.

Коментари

  1. Аз също не бих се чувствал комфортно. Изобщо не би ми било приятно да ме гледат как „се пререждам“ с картата в ръка или още по-лошо - да съм чакал и изведнъж някой да размаха картата и да бъде обслужен преди мен.

    По-добра ще е идеята за едно подобно VIP гише, което обаче да обслужва всички, ако няма чакащи с VIP карти.

  2. Обслужването с предимство какво означава? Че ще има специално гише (нещо като VIP касите в някои хипермаркети), на което да приемат само тези с карти за лоялност и едва ако няма такива - тогава други клиенти? Защото ако е просто пререждане - като обикновен клиент бих била раздразнена, а като лоялен ще се чувствам некомфортно че изпреварвам други чакащи.

  3. Интересна програма.

    1/ Какви са критериите за получаването й?
    2/ Кога и къде може да се заяви?
    3/ Как става?

Коментирай