AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте,

  Как мога да закрия разплащателна сметка в USD, която не е ползвана от 2004-та година с остатък 0.93USD и в момента Първа Инвестиционна банка ми иска да заплатя такса от 43 USD, които са натрупани през годините без да има никакво движение по сметката над 15 години?Каква молба или жалба мога да подам, за да се закрие сметката и да се сторнира сумата от банката при положение, че банката не ме е уведомила, че баланса става отрицателен и ще се дълват суми за поддръжка на разплащателната сметка без да има издадена дебитна карта към нея?

  Благодаря Ви предварително!

  1. Здравейте,

   можете да подадете искане за сторниране на таксата във всеки офис на Fibank или онлайн, като следвате описаната процедура тук: Процедура за подаване и разглеждане на жалби от клиенти.

    

   Поздрави,
   Екипът на Fibank 

 2. Здравейте! Отново пиша с благодарност към ръководството на Fibank за бързата реакция и своевремената помощ за клиентите си. Благодаря, че предложихте отложено плащане в тези форсмажорни времена на извънредното положение в страната. Благодаря, че дарихте спокойствие в тези тежки за всички нас времена, да не мислиме как точно в този момент да погасяваме кредитни си вноски. За пореден път се убеждавам, че това е "моята банка"❤️, т.к вече е имало съпричастна проява от ръковдството към моята особа преди време, след като бях оперирана, банката разгледа моята ситуация и позволи отсрочка на плащането. От сърце благодаря и пожелавам здраве на всички!
  P. S ако съм писала не на правилното място, моля да бъде пренасочено съобщението ми там, където е нужно.

  1. Благодарим Ви много за позитивната обратна връзка! За нас персоналното внимание и гъвкавостта при разрешаване на различни казуси винаги са били водещи в диалога ни с Вас – нашите клиенти. Желаем Ви да бъдете здрава!

 3. Адмирации за професионализма и перфектното обслужване в клон Карлово

 4. Обслужването в банката става все по-зле и по-зле. И това заключение важи както за обслужването в офис, така и за обслужването от кол-центъра и картовия отдел. Последният случай преля чашата. Намирайки се в чужбина и нямайки никаква възможност да звънна от 9-17 часа в кол-центъра, звъннах около 18:00 българско време. Да, ама кол-центърът работел само от 9 до 5 и избрах да се свържа се с картов отдел, защото исках да пренасоча новата си банкова карта от офис Стамболийски в друг софийски офис. Служителката от картов отдел направо ми се скара, защо ѝ звъня. Трябвало да се обръщам с такива молби само от 9 до 5. На опитите да ѝ обясня, че нямам възможност от чужбина да звън от 9 до 5 и че ще си идвам в Българяи само за малко и картата ми трябва в понеделник, отновo ми се скараха - от 9 до 5! Клиент съм на банката повече от 20 години, включително имам и акции от банката. Определено впечатлението ми е е за силно влошаване на обслужването на всички нива, най-вече като отношение към клиента. Времената, когато банката печелеше клиенти със своето отношение, явно са отдавна отминали. За което съжалявам и ще предприема съответните мерки.

  1. Здравейте! Извиняваме се за причиненото неудобство. Заявка за пренасочване на карта може да бъде изпълнена в рамките на работното време на банката - 8.45 - 17.45. Ще се радваме да Ви съдействаме. За целта, моля да ни изпратите Вашите три имена и да посочите в кой офис желаете да бъде пренасочена Вашата карта. В случай че успеете да ни подадете информацията днес до 17.45, картата ще бъде пренасочена в петък и ще можете да я получите.

   Можете да ни изпратите информацията на: pr@fibank.bg

    

  1. Благодаря за бързата реакция. Изпратих Ви e-mail със завката.

  1. Здравейте, г-н Горинов! Заповядайте утре в удобно за Вас време, в офиса, който сте посочил, за да получите картата. Успешен ден!

 5. На 23.10 посетих офис Хаджи Димитър, за да изтегля конкретна сума в евро. Бях обслужена от младо момиче, което чух , че се казва Маги. Попитах има ли разлика в таксата ако изтегля 1000 евро или 1400.Тя ми отговори,че няма. И макар,че това ме озадачи, аз се доверих на банковият служител. Искам да потърсите обяснение на конкретния Ваш служител за некомпетентната информация, за да не загубя доверието си към Вашата банка.

Коментирай