AskFibank

Fibank 3006

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте ПИБ,

  Имам сметка при вас, кьм която бих искала да получа дебитна карта. Тьй като отдавна не сьм в страната и не планирам врьщане скоро, кьм момента майка ми оперира сметката посредством палномощно. На майка ми и е било отказано да получи картата при откриването на сметката тьй като получаването става само лично. Вьпросьт ми е какви са вариантите да получа дебитната карта.

  Благодаря!
  Хубав ден,
  Моника

 2. Здравейте г-н Христов, г-н Костов и г-н Молдовански

  Поздравявам г-н Христов за наградата Банкер на годината 2012.
  Казвам се Атанас Анчев. На 26 години съм. Живея в град Карлово. От 10 години съм клиент на ПИБ АД. Имам открит депозит и дебитна карта.
  ПИБ е най-добрата банка защото няма минимални суме за откриване за депозитните си продукти. Харесвам банката. Имам съученичка която работи в ПИБ. През 2009 г. завърших специалност "Счетоводство и контрол" в Европейски колеж по икономика и управление в гр. Пловдив след което през 2011 г. завърших магистърска програма "Счетоводство и контрол" във ВСУ "Черноризец Храбър" в гр. Варна
  Имам една мечта да работя като специалист Общи банкови операции в ПИБ. Бил съм на стаж в Алфа банк и оттам се запалих по банковата работа. Проявих голам интерес към банковата работа.
  Кажете ми как да сбъдна мечтата си?
  Ще се радвам ако имам възможността да се запозная лично с Вас в Карлово
  Поздрави на екипа Ви

 3. За една година за трети път ми се налага да ходя до офис на банката заради дублирани плащания с PayPass. Нещо куца в цялата система. Проблема винаги е, че продавача не знае как да провери дали е имало трансакция. Ако може го направете да става автоматично. Примерно винаги да му излиза бележка че трансакцията е минала, а не той да трябва да натиска разни клавиши.
  Да не говоря че над 20 пъти ми се е налагало, да обучавам продавачите как се ползва PayPass и как се вади бележка.
  Също моля като им организирате обученията им казвайте, че няма нужда да им подписвам бележките когато се плаща s PayPass...

 4. Zdraveite,

  Predi vreme maika mi otkri evrova smetka na moe ime s palnomo6tno. Tui kato az ne sum v stranata iskam da popitam kakvi sa variantite da polu4a debitna karta v 4ujbina. Ima li variant maika mi da q polu4i s palnomo6tnoto?

  Predvaritelno blagodarq,
  Monika

 5. Zdraveite,

  Bih izkala da izpratq pari ot chujbina v smetkata mi vav Fibank sys MoneyGram. Za celta mi trqbva swift kod i ime na klon na bankata v gr. Pernik.

  Blagodarq predvaritelno!
  Monika

 6. @Антон Душев
  След известно ровене из нета ето истината:

  В Държавен вестник, бр.94 от 30.11.2012 г. е обнародван Закон за изменение и допълнение на Закона за ДДС (ЗИДЗДДС), който влиза в сила от 01.01.2013 г.

  В преходните и заключителните разпоредби на ЗИДЗДДС са обнародвани промени в Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), съгласно които в чл.38 се създава нова ал.13: „С окончателен данък се облага брутна­та сума на придобитите от местни физически лица доходи от лихви по депозитни сметки в търговски банки". Законодателят определя, че „Депозитни сметки" са банкови смет­ки за съхранение на пари за определен срок срещу възнаграждение (лихва) и уточнява, че при авансово изплащане на дохода по чл. 38, ал. 13 същият се счита за придобит на датата на падежа на депозита или на датата на предсрочното му прекратяване, като приложимата данъчна ставка е 10 на сто.

  Или иначе казано, ще бъдете обложен с данък в/у лихвите за целите 3 години на депозита ви, дори и при авансово изплащане на лихвата, ако сте се възползвали от това през този период.

  Да ни е честито и успех!

 7. С коя застрахователна компания работи банката при застраховане на ипотечни кридити и с коя е работила през 2008г.?

  1. Здравейте, Невена! Предлагаме на клиентите си преференциални условия на застраховка съвместно с Дженерали и ОЗК Застраховане.

 8. Здравейте,

  Пиша дипломна работа за ПИБ, но никъде не мога да намеря информация относно броя на клиентите ѝ и съответните дялове на физическите и юридически лица.

  Благодаря Ви предварително за помощта!

 9. Здравейте, поддържате ли address verification system (AVS) ?

Коментирай