AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Zdraveite,

  Bih izkala da izpratq pari ot chujbina v smetkata mi vav Fibank sys MoneyGram. Za celta mi trqbva swift kod i ime na klon na bankata v gr. Pernik.

  Blagodarq predvaritelno!
  Monika

 2. @Антон Душев
  След известно ровене из нета ето истината:

  В Държавен вестник, бр.94 от 30.11.2012 г. е обнародван Закон за изменение и допълнение на Закона за ДДС (ЗИДЗДДС), който влиза в сила от 01.01.2013 г.

  В преходните и заключителните разпоредби на ЗИДЗДДС са обнародвани промени в Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), съгласно които в чл.38 се създава нова ал.13: „С окончателен данък се облага брутна­та сума на придобитите от местни физически лица доходи от лихви по депозитни сметки в търговски банки". Законодателят определя, че „Депозитни сметки" са банкови смет­ки за съхранение на пари за определен срок срещу възнаграждение (лихва) и уточнява, че при авансово изплащане на дохода по чл. 38, ал. 13 същият се счита за придобит на датата на падежа на депозита или на датата на предсрочното му прекратяване, като приложимата данъчна ставка е 10 на сто.

  Или иначе казано, ще бъдете обложен с данък в/у лихвите за целите 3 години на депозита ви, дори и при авансово изплащане на лихвата, ако сте се възползвали от това през този период.

  Да ни е честито и успех!

 3. С коя застрахователна компания работи банката при застраховане на ипотечни кридити и с коя е работила през 2008г.?

  1. Здравейте, Невена! Предлагаме на клиентите си преференциални условия на застраховка съвместно с Дженерали и ОЗК Застраховане.

 4. Здравейте,

  Пиша дипломна работа за ПИБ, но никъде не мога да намеря информация относно броя на клиентите ѝ и съответните дялове на физическите и юридически лица.

  Благодаря Ви предварително за помощта!

 5. Здравейте, поддържате ли address verification system (AVS) ?

 6. Здравейте, Нина! Обичайно средствата постъпват по сметката в рамките на 7 работни дни, но може да стане и по-бързо, и по-бавно. Поздрави!

 7. Здравейте,
  В днешния ДВ (http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp;jsessionid=F10AA936BC154B3EDC7FE12C4A3A62A0?idMat=70591) са обнародвани промените в ЗДДФЛ, засягащи данъка в/у лихвите от депозити.

  Моля за информация как ще се приложи новият законов текст по моя конкретен случай: 3-годишен депозит "Рекорд" с падеж 07.09.2013 г.

 8. Здравейте !
  Искам да запитам преводите от paypal за колко време пристигат по сметката ми във Fbank ?

 9. Здравейте, Ирина! Да, през Виртуалния клон можете да получите този документ в справката за депозитната сметка. Справката е в реално време с актуални данни. Поздрави и приятен ден!

Коментирай