AskFibank

Fibank 2993

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, Ирина! Да, през Виртуалния клон можете да получите този документ в справката за депозитната сметка. Справката е в реално време с актуални данни. Поздрави и приятен ден!

 2. Здравейте, може ли през интернет банкирането ви да си направя извлечение във формат MT940 на депозитна сметка. И ако да - информацията за предходния ден ли ще бъде?
  Благодаря предварително.

 3. Здравейте,
  преди време бях Ви писах мейл относно коректността на данните за контакт в сайта ви, но не получих отговор и виждам, че не е обърнато внимание. Ще споделя тук отново забележката си. Безплатния Ви 080011011 номер е достъпен и безплатен за всички абонати на фиксирани мрежи (с взаимна свързаност с БТК ) а не само за фиксирани абонати на Виваком. Убедил съм се от собствен опит :)

  1. Здравейте, г-н Желев! Ще проверим дали условията са приложими и за нашия номер и ще коригираме информацията. Благодарим! :)

 4. Здравейте,въпросът ми е какви документи се изискват от ПИБ при откриване на банкова сметка на физическо лице , без постоянно местопребиваване в България,но гражданин на ЕС ии какви суми се изискват да бъдат депозирани . Доколкото разбрах от вашия сайт , единствено копие на документ за самоличност, легализиран по съотв ред и нот заверен , но какво,ако лицето няма адресна регистрация в страната ?

  1. Здравейте, Law Abiding! За да откриете сметка като физическо лице, гражданин на ЕС, е достатъчно да представите своя паспорт. Няма изискване за минимална наличност по сметката при откриване, но е добре внесете минимална сума от няколко лева, за да се покриват месечните такси за поддръжка на сметката. Поздрави и приятен ден!

 5. Здравейте, Максим! Окончателния текст на Закона все още не е публикуван в Държавен вестник. По предварителна информация от комисиите на Народното събрание данъкът се начислява върху всички депозити с падеж след 01.01.2013 г. Данъкът се формира върху лихвата от целия период на депозита, т.е. във Вашия случай от 15.01.2011 г. до 15.01.2013 г. Поздрави!

 6. Здравейте! Ник, препоръчваме Ви "Моята Fibank" - нашата система за електронни справки. С нея можете да следите движението по своите сметки, наличности и пр. Вижте повече за нея в нашия сайт. Румен, ще Ви изпратим имейл. Бихме искали да проверим случая и затова ще ни е необходима малко повече информация. Очаквайте нашия имейл. Христо, нашият отчет за първото полугодие на 2012 г. ще Ви бъде от полза. Към 30 юни 2012 броят на служителите на групата Първа инвестиционна банка е 2871. Начо, в ePay можете да регистрирате своята дебитна Maestro и Visa Electron или кредитна Visa или MasterCard. В блога имаме и статия за регистрация на карта в ePay. Надяваме се, че ще Ви е полезна. Поздрави!

 7. Здравейте,въпросът ми е какви документи се изискват от ПИБ при откриване на банкова сметка на физическо лице , без постоянно местопребиваване в България,но гражданин на ЕС ии какви суми се изискват да бъдат депозирани . Доколкото разбрах от вашия сайт , единствено копие на документ за самоличност, легализиран по съотв ред и нот заверен , но какво,ако лицето няма адресна регистрация в страната ?

 8. Здравейте!

  Въпросът ми е с кои Ваши карти мога да изполвам услугите за разплащане на системата ePay.bg.

Коментирай