AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте !
  Искам да попитам регистрация в „Моята Fibank“ когато имам няколко дабитни карти и кредитни - за всяка карта ли е или правя една регистрация и виждам всички мои карти (дебинти и кредитни)

 2. Здрвейте, на 19 септември направих безконтактно плащане с Мастеркард PayPASS. Имам SMS известяване, но до днес така и не получих SMS ,че с картата е извършена операция, което е притеснително при положение ,че идеята на тази услуга е допълнителна сигурност, особено при безконтактно плащане! Бихте ли проверили какъв е проблема, защото няма смисъл от тази услуга , ако не работи или работи с огромно закъснение.

 3. Здравейте,
  Интересува ме предлагате ли някакви префернциални условия по дебитни карти за регулярно получаване на пенсия и какви са те?

  Поздрави

 4. Здравейте, г-н Рашев! При ползването на услугата рядко ще Ви се наложи да въвеждате данни за своята карта. Това става например когато променяте някоя настройка или добавяте нов търговец към абонатните си плащания. Само тогава е необходимо да въведете данни за своята карта и, съответно, само тогава се начислява таксата от 0.10 лв. 0.10 лв. струва и еднократното плащане на сметка през "Моята Fibank", ако не сте добавили тази сметка за регулярно плащане. Останалите услуги в рамките на "Моята Fibank" са безплатни. Таксата от 6 лв. се отнася за юридическите лица. Когато те ползват "Моята Fibank", таксата за обслужване на техните сметки се намалява от 12 лв. на месец на 6 лв. на месец. Поздрави и приятен ден!

 5. Здравейте !
  Искам да попитам какви таски се взимат при използването на услугата my fibank освен такста от 0.10 лв за регистрация , тъй като пишеше, че всичко е безплатно, а в условията за ползване пише 6 лв на месец?

 6. Здравейте, г-жо Аврамова! Въпросът е малко по-сложен и изисква личното внимание на наш кредитен специалист. Отговорът зависи от това каква е например Вашата пенсия по инвалидност, защото това ще определи срока на кредита, а общата сума на Вашите приходи ще определи размера на кредита. Затова нашата молба е да посетите наш клон, за да разгледаме в детайли Вашия случай. Кои са най-удобните Ви наши клонове? С уважение, екипът на Fibank

 7. Здравейте, Ваня! При избора е добре да имате предвид следните неща: - Вие избирате колко точно средства да имате в дебитната карта по всяко време; - ако получавате пари през PayPal, с дебитната карта ще е по-лесно да ги изтеглите, отколкото с кредитната; - с кредитната карта можете да разполагате с допълнителни средства. За Вашата по-голяма сигурност препоръчваме: - сложна парола (комбинация от букви, цифри и знаци), която да сменяте често; - регистрация в "Моята Fibank", за да следите всички плащания с картата. Като първа стъпка може би ще е добре да опитате с дебитната си карта. Като опознаете работата с PayPal, винаги можете да добавите и кредитната си карта. Не забравяйте обаче мерките за сигурност, а и PayPal също от своя страна ще се грижат за Вашето спокойствие.

 8. Може ли да се вземе кредит с минимална заплата + инвалидна пенсия, като гаранция

 9. Здравейте, искам да се регистрирам в Paypal и ме интересува дебитна или кредитна карта да регистрирам. Кое е по-добре от гледана точка на сигурност за финансите ми.

 10. Здравейте, Кат! "BIC/SWIFT Code" идентифицира банките при международните преводи, докато "Sort Code" се използва в Англия и определя банката и клона, в който е открита дадена сметка. "Sort Code" обичайно е включен в номера на сметката (IBAN). В случая с Fibank BIC/SWIFT Code е FINVBGSF, а Sort Code е 15091501. IBAN означава International Bank Acccount Number, т.е. когато Ви поискат Вашия "Account number", имате нужда от своя IBAN. Надяваме се, че сме успели да помогнем.

Коментирай