AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте. Бихте ли ми казали как работи услугата за изпращане на подновена кредитна карта по куриер в чужбина? Интересува ме и таксата в тафирата кои държави покрива. Благодаря предварително.

  2. Здравейте,имам малко странен въпрос.Имам дебитна карта от ПИБ мога ли да получа кредитна при условие,че работя в чужбина т.е.нямам доходи в България и ако да може ли да подам онлайн искане,за да е готова когато се прибера. Използвам дебитната си карта,но не знам колко пари ще са ми необходими,за да ги преведа предварително.Благодаря.

  3. Обмисляте ли възможноста да предоставяте услугата Виртуална Виза или Мастъркард карта ?

    Изключително удобни са за плащания през и-нет и резервации на хотели. Понеже с физически карти, опита ми показва че няма дори 1 % сигурност особенно при резервациите на хотели.

    А ако има такава услуга за виртуална карта и може да се зарежда с пари през виртуалния клон че бъде много удобно и сигурно.

  4. Здравейте! Г-жо Косева, наша кореспондентска банка във Франция е BNP Paribas. От страна на Fibank няма да Ви бъде начислена такса за този превод. Молим да се обърнете към банката, в която смятате да наредите превода, за таксата за тази услуга. Г-жо Стефанова, зависи в каква валута е сметката, по която ще получите превода. Ако например е в лева, ще има превалутиране от щатски долари към лева по курс купува на банката за деня. Ако е щатски долари, такова превалутиране няма да има. Само имайте предвид, че ако сумата е над 10 000 евро или еквивалента в щатски долари, ще Ви бъде начислена комисиона от 10 евро. Поздрави!

  5. Здравейте отново, г-жо Петрова! При Свободните депозити можете да довнасяте средства по всяко време, но след 6-ия месец при едногодишния и след 3-тия при двугодишния (за лева и евро) довнесените средства се олихвяват при 0.5%. Да, месеците не са календарни. Отчитат се от деня, в който сте открили депозита. Ако сте го открили например днес, на 12 юли, следващият месец започва на 12 август. Поздрави!

  6. Да, регистрирана съм.
    Щом ми преведат долари, в сметката ми като долари ли ще останат или се приравняват в левове по фиксинга за деня?
    И ако искам да ги изтегля като долари по какъв курс става-по продава или по купува?
    Благодаря Ви предварително за отзивчивостта!

  7. Здравейте,

    искам да внеса сума по издадена от ПИБ международна дебитна карта Виза от банка във Франция. Кои са кореспондетските ви банки там и колко ще струва тази услуга?

  8. Здравейте отново и благодаря за полезната информация, още един въпрос ми изникна - при Свободен депозит, открит например на 20 януари, свободно довнасяне на суми, върху които ще се начисляват договорните лихви за следващите месеци, е възможно до 20 юли, нали? Т.е. 12-те периода от по 1 месец не са календарни, и месеците се броят от датата на откриване на депозита?
    Поздрави!

  9. Здравейте, г-жо Стефанова! Това зависи от вальора, който е бил избран при превода - кога той ще бъде осъществен. Обичайно това става в рамките на два работни дни. Парите ще бъдат налични във Вашата сметка при минимално забавяне от страна на Fibank. Молим да следите наличността и движението по своята сметка. Регистрирана ли сте за "Моята Fibank" или нашия "Виртуален клон"?

  10. Здравейте!
    Чакам превод от САЩ, щата Минесота .За колко време /дни/ ще стане превода до FiBank?

Коментирай