AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, Петър! Нашият колега е поискал тази информация, за да бъде максимално полезен и сигурен при идентификацията Ви. Съжаляваме за неудобството. Ще се радваме да помогнем. Бихте ли ни изпратили повече информация за комуналните плащания на my.fibank@fibank.bg? Ще са ни необходими Вашият клиентски номер, дата и час на плащанията, към кого са направени и от коя сметка/карта. Ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо. Поздрави и ще очакваме Вашето писмо.

 2. Говорих в вашия контактен център по повод проблеми с плащането на сметки.
  Опитах се да платя едни сметки, излизаха ми няколко неуспешни опити, но въпреки това ми бяха теглени пари от картата.
  Въпроса ми е защо, след като опита е бил неуспешен.
  След като се свързах с контактния център ми взеха ЕГН, Име, телефон, както и номера на картата, заедно с датата за валидност.
  Не трябваше ли да ми вземат примерно само ЕГН-то или номера на картата.
  Мисля че ми бяха поискани прекалено много данни.

 3. Здравейте! Илна и Димитър, съжаляваме, че не можем да помогнем с повече. Георги, всяка вечер по това време се извършват процедури по приключване на счетоводния ден в банката. Това е причината да не можете да наредите плащането през сметка, но през картата да можете. Нашият съвет е да извършвате тези преводи от сметка преди вечерните ни процедури, а ако нямате възможност – да използвате картата. Поздрави и успешен ден!

 4. iOffer.com

 5. my.fibank защо не може да се плаща от сметка след 20.00 часа,а само от карта.

 6. Извини ме, но за кой сайт става въпрос ?

 7. Ако само искаш да пазаруваш "ДА" , но ако опиташ да продаваш "НЕ". Повечето сайтове завишиха изискванията към продавачите. И не след дълго няма да има сайт в който да можеш да се регистрираш като продавач без банката ти да поддържа (AVS).За съжаление няма Българска банка която да предлага автоматична Address Verification System . Затова онлайн търговците масово се ориентираме към чуждите банки. Жалко че България сме толкова изолирани от света и в това отношение.

 8. Димитър,
  Повечето чужди сайтове приемат Виза на ПИБ, дори и когато имат опцията "3D сигурност " . Моята Виза е регистрирана и без проблем пазарувам от Спорт Директ например.

 9. Здравейте, Димитър! Тази услуга не се предлага от Visa и MasterCard за нашия регион. Затова и това не е причина за отказ да се приеме карта в чуждестранен сайт. Търговецът, при който искате да регистрирате картата си, не би следвало да изисква това задължително. Поздрави и успешен ден!

 10. Мисля ,че услугите които предлагате като "3D сигурност" и "MasterCard SecureCode" са напълно безсмислени тъй като нямате автоматична AVS(Address Verification System) .Което ще рече ,че чуждите сайтове за онлайн търговия не приемат вашите карти

Коментирай