AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте! Илна и Димитър, съжаляваме, че не можем да помогнем с повече. Георги, всяка вечер по това време се извършват процедури по приключване на счетоводния ден в банката. Това е причината да не можете да наредите плащането през сметка, но през картата да можете. Нашият съвет е да извършвате тези преводи от сметка преди вечерните ни процедури, а ако нямате възможност – да използвате картата. Поздрави и успешен ден!

 2. iOffer.com

 3. my.fibank защо не може да се плаща от сметка след 20.00 часа,а само от карта.

 4. Извини ме, но за кой сайт става въпрос ?

 5. Ако само искаш да пазаруваш "ДА" , но ако опиташ да продаваш "НЕ". Повечето сайтове завишиха изискванията към продавачите. И не след дълго няма да има сайт в който да можеш да се регистрираш като продавач без банката ти да поддържа (AVS).За съжаление няма Българска банка която да предлага автоматична Address Verification System . Затова онлайн търговците масово се ориентираме към чуждите банки. Жалко че България сме толкова изолирани от света и в това отношение.

 6. Димитър,
  Повечето чужди сайтове приемат Виза на ПИБ, дори и когато имат опцията "3D сигурност " . Моята Виза е регистрирана и без проблем пазарувам от Спорт Директ например.

 7. Здравейте, Димитър! Тази услуга не се предлага от Visa и MasterCard за нашия регион. Затова и това не е причина за отказ да се приеме карта в чуждестранен сайт. Търговецът, при който искате да регистрирате картата си, не би следвало да изисква това задължително. Поздрави и успешен ден!

 8. Мисля ,че услугите които предлагате като "3D сигурност" и "MasterCard SecureCode" са напълно безсмислени тъй като нямате автоматична AVS(Address Verification System) .Което ще рече ,че чуждите сайтове за онлайн търговия не приемат вашите карти

 9. Здравейте, Петър! Моля Ви да се свържете с нашия Контакт център на тел. *bank (*2265) за мобилни телефони и 0800 11 011 за стационарни. На разположение са всеки работен ден между 8:45 и 17:45. Мой колега ще Ви съдейства с тази информация. Поздрави и успешен ден!

 10. Нямам възможност да отида до ваш клон,за това бихте ли ми пратили IBANa на моята дебитна карта?Каква информация трябва да ви дам?Благодаря!

Коментирай