AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Димитър,
    Повечето чужди сайтове приемат Виза на ПИБ, дори и когато имат опцията "3D сигурност " . Моята Виза е регистрирана и без проблем пазарувам от Спорт Директ например.

  2. Здравейте, Димитър! Тази услуга не се предлага от Visa и MasterCard за нашия регион. Затова и това не е причина за отказ да се приеме карта в чуждестранен сайт. Търговецът, при който искате да регистрирате картата си, не би следвало да изисква това задължително. Поздрави и успешен ден!

  3. Мисля ,че услугите които предлагате като "3D сигурност" и "MasterCard SecureCode" са напълно безсмислени тъй като нямате автоматична AVS(Address Verification System) .Което ще рече ,че чуждите сайтове за онлайн търговия не приемат вашите карти

  4. Здравейте, Петър! Моля Ви да се свържете с нашия Контакт център на тел. *bank (*2265) за мобилни телефони и 0800 11 011 за стационарни. На разположение са всеки работен ден между 8:45 и 17:45. Мой колега ще Ви съдейства с тази информация. Поздрави и успешен ден!

  5. Нямам възможност да отида до ваш клон,за това бихте ли ми пратили IBANa на моята дебитна карта?Каква информация трябва да ви дам?Благодаря!

  6. Здравейте, Дамян! Да, това са актуалните лихвени проценти по стандартните срочни депозити. Ако откриете 24-месечен стандартен депозит, лихвата по него ще бъде 4.75%. Можете да разгледате и нашия Лихвен бюлетин. Поздрави!

  7. Здравейте,
    Днес, разгледах спестовните ви продукти в USD и ето какво открих:
    12 месеца - 4.25%
    18 месеца - 5.00%
    24 месеца - 4.75%!!!?
    36 месеца - 6.75%
    Или, както се вижда за по-голям период/24 месеца/ се дава по-малка лихва, отколкото за по-малък период/18 месеца/, което е алогично за стандартни срочни депозити, още повече, че тази алогичност е няма за другите валути при стандартни срочни депозити.
    А, за да бъде недоумението ми още по-голямо, имам открит 24 месечен стандартен срочен депозит в USD във вашата банка и там лихвата е 5.50%. Открит е някъде около 25.01.2012г.
    Затова, въпроса ми, тази таблица за лихвения процент в USD достоверна ли е, или е някаква грешка?
    Поздрави!

  8. Привет, Стефан! Основното приложение на кредитните карти е за плащане - в търговската мрежа и интернет, - а не за извършване на превод със средства, отпуснати от банката под формата на кредитен лимит. Разбира се, ще имаме предвид идеята Ви. Поздрави!

  9. Добър ден, epay.bg от около две седмици предлагат извършване на изходящи вносни бележки от кредитна карта към произволна банкова сметка, като тази услуга се извършва посредством виртуален пос терминал на банка, различна от ПИБ. Моля Ви да внедрите подобна функционалност във виртуалния клон e-fibank.bg, а именно, да бъде възможно кредитна сметка по кредитна карта да бъде активна за нареждане на изходящи преводи от нея. Например комисионната може да бъде същата както при cashback услугата на Виза.

  10. Сед като 1 седмица чакам напразно отговор на въпроса си на сайта на Diners Club, го задавам и тук: каква е основната валута (сетълмент) на този бранд кредитни карти? Благодаря предварително за вниманието.

Коментирай