AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Привет, Стефан! Основното приложение на кредитните карти е за плащане - в търговската мрежа и интернет, - а не за извършване на превод със средства, отпуснати от банката под формата на кредитен лимит. Разбира се, ще имаме предвид идеята Ви. Поздрави!

 2. Добър ден, epay.bg от около две седмици предлагат извършване на изходящи вносни бележки от кредитна карта към произволна банкова сметка, като тази услуга се извършва посредством виртуален пос терминал на банка, различна от ПИБ. Моля Ви да внедрите подобна функционалност във виртуалния клон e-fibank.bg, а именно, да бъде възможно кредитна сметка по кредитна карта да бъде активна за нареждане на изходящи преводи от нея. Например комисионната може да бъде същата както при cashback услугата на Виза.

 3. Сед като 1 седмица чакам напразно отговор на въпроса си на сайта на Diners Club, го задавам и тук: каква е основната валута (сетълмент) на този бранд кредитни карти? Благодаря предварително за вниманието.

  1. Здравейте, г-жо Пеева! Сетълмент валутата на картите Diners Club е евро. Молим да ни извините за забавянето с отговора в блога на Дайнърс клуб България. Отговорихме Ви и там. Поздрави от нашия екип и успешен ден!

 4. Здравейте! Г-н Савчев, ще се свържем с Вас по имейл, тъй като ни е необходима повече информация, за да проверим случая. Очаквайте нашето писмо. Г-н Янков, индивидуалният Ви кредитен рейтинг няма да се повлияе съществено от изтеглянето на депозита Ви. Разбира се, депозитите имат значение при формирането му, но други фактори като образование, професия, доходи и кредитна история са по-важни. Поздрави!

 5. Здравейте,
  Предстои ми кандидатстване за жилищен/ипотечен кредит и искам да попитам за повече информация относно личния кредитен рейтинг на всеки кредитоискател. Имам депозит в банката в размер около 3500-4000 лв и в същевременно приятел ми иска заем. Ще понижа ли кредитния си рейтинг ако изтегля депозита си, за да му заема? Доколко лихвения процент по ипотечните кредити се влияе от налични депозити в ПИБ?
  Благодаря ви предварително.

 6. Здравейте,

  На 29 Март 2012 година подадох жалба до картов отдел и все още нямам отговор. Доколкото съм запознат, нормално е да се отговори в рамките на един месец. Бихте ли ме информирали какво се случва?

 7. Благодаря. Успешен бизнес!

 8. Здравейте, г-н Христов! Ще Ви изпратим имейл с контакти на нашите специалисти, които ще могат да Ви помогнат. Ако е удобно, изпратете ни отговор със свой телефон, на който можем да Ви потърсим. Поздрави и успешен ден!

 9. Здравейте !
  Интересувам се от услугата "Виртуален Pos", която предлагате. Къде мога да прочета какви ще са изискванията към фирмата ми ?

  Предварително Ви благодаря !

  С. Христов

Коментирай