AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, Ивайло, Трансакцията, за която говорите, е само авторизация, т.е. не е окончателното плащане. Тя ще бъде осчетоводена по фиксинга на БНБ.

  2. Здравейте, бих искал да попитам относно новата промоция на Visa - плащанията на битови сметки през сайта на epay.bg участват ли във тегленето на наградите?

  3. Здравейте, г-жо Пеева, Регистрацията на картите за "3D Сигурност на карти" преминава през няколко стъпки. При първата избирате каква карта искате да регистрирате - Visa или MasterCard. След това давате данни за своя карта, за да се идентифицирате. Можете ли да проверите в меню "Настройки", "3D Сигурност на карти" дали вече имате регистрирани карти? Ако имате, в прозореца ще е изписано "Преглед на регистрирани VISA (или MasterCard карти, смяна на парола и отмяна". Ако нямате регистрирани карти, не сте преминали през всички стъпки. Натиснете "Регистрирайте Visa" или съответно "Регистрирайте MasterCard". При следващата стъпка ще изберете от падащо меню коя карта искате да регистрирате, а при последната стъпка ще определите своя личен въпрос и отговор, както и 3D паролата. Ако имате нужда от помощ, ние сме насреща! :-)

  4. Аз също имам отказан превод без основание. Реалното основание е че съм нямал наличност но това не отговаряше на истината към датата на нареждане/отказване на документа. За справка документ номер 3945997 от дата 24/03/2012 05:29:20. Общото в случая е че аз също имах два заедно наредени, единия осъществен а другия отказан без основание.

  5. Здравейте,
    на 29.03.2012г. от виртуалният клон наредих общо 5 превода, един за захранване на сметката от която нареждам, а останалите 4 - кредитни преводи към друга банка, след което получих 4 SMS съобщения за четирите кредитни преводи.
    Но в последствие се оказва, че на 29.03.2012г. са одобрени два от тях и захранването е успешно. Hа 30.03.2012г. не са излъчени два от кредитните преводи и са със статус "грешен". Обадих се на телефон 029100164 но служителката не успя да ми даде точен отговор и помоли да се свържа отново в работен ден.
    Въпросът ми е защо въпреки , че захранването е било успешно още на дата 29 преводите на са излъчени?

  6. Здравейте,
    петък сутринта ми бяха изпратени пари от чужбина /Кипър/ и още не са отчетени в сметката ми. Имам ли повод да се притеснявам и за колко време пристигат?

  7. Здравейте,
    Имам въпрос относно смятане на курс EU- Lev при операции с кредитни карти.
    Примера е следния: ПРавих покупка с карат YES която е с основна валута EURO. Стоиността на покупката е 46.07лв в картовата сметка е отразено 23.67 EU. Това прави обменен курс 1.94634 . Моля за разяснение от къде мога да видя този обменен курс като курс купува продава на Fibank е 1.94900 и 1.95850. Курса на Мастеркард е 1.949648. Така че пак не излиза горния курс.

  8. Здравейте,
    Днес по ползване на кредитна карта YES с основна валута EU преизчисления курс Лев- EU беше 1.9463. Докато курс купува на саита Ви е 1.94900. Разликата е значителна и къде е описан горния курс.

  9. Здравейте, имам питане във връзка с 3D сигурността. Регистрирала съм Maestro и вчера регистрирах новата си Visa Electron PayWave, но и в двата случая си давам сметка, че не съм стигала до стъпка, в която да се определи кода за сигурност, който се предполага, че ще ги предпазва от злоупотреби. Аз ли нещо не правя както трябва?

  10. Здравейте, Мирослав, Обичайно просрочено задължение по кредитна карта се покрива чрез преструктуриране на кредитната карта в потребителски кредит. Друга възможност, която вероятно визирате, е тегленето на средства от една кредитна карта на банкомат и внасянето им по сметката на кредитната карта. За да бъдем по-точни в отговора си, бихте ли ни ориентирали кой е предпочитаният от Вас вариант? Благодарим предварително!

Коментирай