AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте,
  Въвеждате такса за извлечения по кредитни карти получавани по пощата, няма лошо, но в повечето случай идват със закъснение, а и аз ползвам виртуален банков клон и те съвсем са ми ненужни. Преди време питах дали мога да се откажа от тях, отговориха ми, че не. Сега дали ще има възможност да се откажа от хартиените извлечения или все още не???

 2. Здравейте, Владо! Благодарим Ви за забележките. Държим да отбележим, че със съобщението искаме да уведомим всички свои клиенти, които използват Моята Fibank, за новата функционалност, която внася още по-голяма сигурност при плащания с карти в интернет. Целта ни не е да Ви подразним по някакъв начин. Затова се погрижихме да има бутон, с който можете да продължите към основната функционалност на Моята Fibank. Ако сложите отметка на "маркирайте ако не желаете да виждате това съобщение", прозорецът няма да Ви се появява повече. Заели сме се и с редакция на допуснатите правописни и пунктуационни грешки. Съвсем скоро ще видите ефекта. Ако и след това забележите пропуски, пишете ни, ще се радваме да ги оправим :-) Лек и успешен ден и поздрави от екипа ни!

 3. Много се радвам, че правите реклама на 3D сигурността за дебитни и кредитни карти, но имам две бележки към Вас!

  1. Когато човек влезе в my.fibank.bg регистрацията си и се опита да използва менютата, то Вашата система не позволява това, докато не се натисне на бутона "Към Моята Fibank". Това е доста МАЛОУМЕН начин да накарате клиентите си да прочетат рекламата. Макар да съм Ваш клиент и да ползвам услугата "Моята Fibank", определено НЕ искам реклами, които не желая да чета да ограничават функционалността на услугата, която ползвам!

  2. Няма да е лошо да си наемете един служител, който е завършил "Българска филология" или най-малкото е грамотен, за да чете съдържанието на интернет страниците Ви. Още с влизането в "Моята Fibank", човек се натъква на не съвсем грамотно написани неща!

  Пример: "3D Сигурност на карти известие". Съгласете се, че звучи доста неясно и неграмотно, а би могло да се оправи с добавянето на едно тире. Все пак в българския език има тирета, запетаи, точки, кавички и т.н. Освен това, думата "сигурност" трябва да е с малка буква, тъй като "3D" сe явява начало на израза и няма нужда от следваща главна буква. Ако пък вложите малко повече усилия, може и още по-грамотно и разбираемо да го напишете. Все пак е реклама!

 4. Здравейте, Павел, В такива случаи трябва да заплатите всички закъснели и настоящи сметки на каса на Топлофикация. Следващите отново ще бъдат заплащани автоматично от нашата услуга "Комунални плащания". Поздрави! :-)

 5. Здравейте!
  Чрез Вашата банка си плащам някои от битовите сметки у дома.Миналия месец поради не достатъчна наличност на пари в дебитната ми карта не е платена сметката ми за парно.Сега картата е заредена и очаквах че с новата сметка ще бъде платена и старата.Да чакам ли още или да ходя до каса на топлофикация и ръчно да платя сметките.Да не стане така че после и Вие да ги платите и да изгорят парите.Благодаря предварително

 6. Работим по въпроса :-) Благодарим, приятен ден и на Вас!

 7. А, сега стана. Трябваше да я регистрирам отново просто, пак през Firefox. Значи трябва да видите защо се дъни с IE 9. Благодаря за съдействието и приятен ден. :)

 8. Internet Explorer 9, но не е от това. Отворих го с Mozilla Firefox 9 и пак иска автентикация на потребител. Възможно ли е проблемът да е само с MasterCard картите? По-горе друг потребител каза, че е регистрирал успешно VISA.

 9. Възможно е причината да е в кешираното съдържание. Опитайте да изчистите кеша на браузъра и после да преминете през стъпките отново. Какъв браузър използвате?

 10. Разбирам, но при мен е все един и същ. Регистрирах MasterCard в прозореца "Автентикация на потребител", след което като натисна пак "Регистрирай MasterCard" отново отивам на "Автентикация на потребител". :о

Коментирай