AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Zdraveite FiBank,

    Izvinqvam se za latinitzata, no nqmam kirilitza.
    V momenta sam vav Franciq i iskam da preveda 2000 evro ot smetka v La Post v moqta smetka vav Fibank. Ot La Post mi kazaha, 4e ne mogat da izvar6at operaciqtq, za6toto nqmat contract.
    Kakuv e nai-lesniqt na4in za prevod spored vas?

    Mnogo blagodarq!

    Pozdravi,
    Monika

    1. Здравейте, Най-лесният начин да преведете 2000 евро е чрез банков трансфер. Предполагам, че "La Post" е френската поща и това е причината да не можете да направите трансфер от там, трябва да отидете в банка. Оставам на разположение в случай, че имате допълнителни въпроси. Поздрави и лек ден!

  2. Здравейте, забелязах че има разлика в информацията в тези 2 документа за тарифите на банката, по специалтно за таксата за теглене на суми от АТМ с дебитна карта .... в единия документ които е публикуван като промяна в таксите и комисионните пише "такса 10ст." в другия които е тарифата на банката пише "без такса"
    Кое е вярно???

    http://www.fibank.bg/uploads/Docs_download/Tariff_XIV_01-02-2012.pdf
    http://www.fibank.bg/uploads/Docs_download/Tariff.pdf

    1. Здравейте, г-н Асенов, От 01 февруари тази година Fibank въвежда минимална такса за теглене от собствен банкомат от 0,10 лв. За услугата проверка на състоянието на сметка - няма да има такса. Въвеждането на подобна минимална такса, която е най-ниската в България, се прави заради стремежа на Fibank да поддържа високо ниво на своята ATM мрежа в цяла България, така че клиентите ни да бъдат винаги удовлетворени. Поздрави!

  3. Бих искал да попитам следното за 2-годишния свободен депозит- ако в средата на 7 месец примерно, се наложи да изтегля всички пари и да закрия депозита, начислената до момента лихва изплаща ли се заедно със сумата на депозита или се губи, защото тегленето не е на падеж?

    Пример: Ако имам 1000 лв на 2-год. свободен депозит с начислена лихва към средата на 7 месец 20 лв, ако закрия предсрочно депозита, ще получа ли 1020 лв или тези 20 лв ги губя заради предсрочното теглене?

    Ако изтегля само част от парите, примерно 900 лв, а оставя 100 лв по депозита, какво става с лихвата, начислена до момента по тези 900 лв?

    1. Здравейте, Идеята на свободния депозит е да можете да теглите средствата си по всяко време. Ако изтеглите цялата сума по депозита преди датата на падеж, ще получите лихвата, която се е начислила до момента, в конкретния пример - 1020 лева. Единствената такса, която ще заплатите, при теглене не на падеж, е 0.50ст. - такса за теглене на суми до 5000 лева. Ако изтеглите само част от парите, лихвата, натрупана до момента се запазва и ще се начисли по сметката Ви на датата на падеж или ако го закриете предсрочно. Поздрави!

  4. Здравейте!Преди 60 дни купих през paypal с кредитната ми карта стока от китайски сайт.Продавача ми каза да изчакам 60 дни за доставка но стоката така и не дойде.Оплаках се на paypal но те ми отказаха съдеиствие заради изминали повече от 45 дни.Въпросът ми към вас е имам ли шанс за оспорване на транзакцията тъй като продавача не ми отговаря и е изчезнал от сайта а аз така и не получих стоката!:(

    1. Здравейте, Такива случаи се разглеждат индивидуално от колегите ни в картов отдел. Необходимо е да отидете в удобен за Вас банков салон и да подадете декларация за оспорване на трансакция. Поздрави и успешен ден!

  5. Блокираха ми дебитна карта ВИЗА в Франция .Към кого да се обърна.

    1. Здравейте, Можете да се обърнете към картовия ни център на + 359 888 68 10 10 или на +359 700 19 599, за да се свържете с контакт центъра ни. Поздрави!

Коментирай