AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Искам да попитам, колко дни отнема превода от Pay Pal сметката ми, до моята дебитна карта (Visa Electron)?

 2. Здравейте, г-жо Осман! За много години! Разбира се, възможно е да го направите. Можете да упълномощите лице, което да открие вместо Вас депозит на Ваше име. Ние ще Ви изпратим образеца на пълномощното на Вашия имейл. Достатъчно е да го заверите в Посолство или Консулство на Р България в страната, в която се намирате. Упълномощеното от Вас лице ще избере депозита и ще го открие. Едната от възможностите е при откриването упълномощеното лице да внесе минимална сума по депозита, за да му предоставим договора. В противен случай ще го получи или той, или Вие на по-късен етап, когато преведете средствата по депозита. При откриването ще получите IBAN на сметката, по който можете да наредите превода от чужбина. За тази операция от страна на Fibank няма да Ви бъде начислена такса, ако сумата е до 10000 евро. За по-големи суми таксата е 10 евро. Депозитът може да е и в друга валута, не е задължително да е евро (при което вероятно ще направите превода), като при постъпването на средствата те ще се превалутират по курс за деня. Ако сме пропуснали да засегнем някой важен въпрос или имате нужда от повече информация, не се колебайте да ни пишете. Очаквайте и пълномощното на своя имейл. Поздрави!

 3. Zdraveyte za mnogo godini jivi zdravi.Iskam da popitam dali moga ot cujbina da si vnesa pari v pib ida si napravya depozit i kak ?

 4. Здравейте, г-н Николов, и за много години! Работим по внедряването на MasterCard SecureCode и Verified by Visa. Скоро ще можете да се възползвате от тях. Лек и успешен ден!

 5. Здравейте, интересува ме предлагат ли се услугите на Visa i MasterCard съответно SecureCode i Verified by Visa, прочетох всичко в сайт-а, но не открих никаква информация. Клиент съм на банката и искам да се възползвам от услугите за допълнителна сигурност за плащания в интернет. Благодаря предварително за съдействието.

 6. Здравейте и честита нова година! Нека Ви донесе много щастие и успехи! @Атанас Лазаров: За целта можете да използвате валутните калкулатори на Visa и MasterCard. Плащанията с Visa се превалутират първо в евро, а тези с MasterCard - в щатски долари. Валутният курс се отнася както за кредитните, така и за дебитните карти. @Анастас: Не се начислява месечна такса за дебитната карта. Такса има единствено за поддръжка на разплащателната сметка, към която е издадена дебитната карта - 0.30 лв. на месец. Лек ден и успешно начало на годината! :-)

 7. За много години!Да сте живи и здрави!Желая ви всичко най-добро през новата 2012!Исках да ви попитам дали Виза електрон има месечна такса и ако има защо в интернет не пише

 8. imali pre4ka na pori4itelite da minavat granica ot bg v druga dirjava 4e az nesinm platil kredita si ot odavna

 9. Може ли да ми кажете къде мога да проверявам моментните курсове на VISA и Mastercard по който се извършва превалутирането между валутите към съответно Евро и Щатски долари. Послледващото превалутиране доколкото разбрах става по фиксинга на БНБ.
  Интересува ме понеже по-голямата част от интернет плащанията ми преминават през Британски лири и искам да знам как мога прадварително да проверя за всяка една сума колко точна ще ми бъде удържано от левовата сметка. Също така ме интернесува дали има някаква разлика ако се ползва кредитна или дебитна карта.

 10. Аз пък никога не съм имала проблеми с PayPass. Често си плащам с картата в Subway. Когато видят картата, леко губят инерция, но веднага се сещат какво се прави в такива случаи. И си плащам безконтактно. Усеща си се удобството на тия карти!

Коментирай