AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Здравейте, г-н Николов, и за много години! Работим по внедряването на MasterCard SecureCode и Verified by Visa. Скоро ще можете да се възползвате от тях. Лек и успешен ден!

  2. Здравейте, интересува ме предлагат ли се услугите на Visa i MasterCard съответно SecureCode i Verified by Visa, прочетох всичко в сайт-а, но не открих никаква информация. Клиент съм на банката и искам да се възползвам от услугите за допълнителна сигурност за плащания в интернет. Благодаря предварително за съдействието.

  3. Здравейте и честита нова година! Нека Ви донесе много щастие и успехи! @Атанас Лазаров: За целта можете да използвате валутните калкулатори на Visa и MasterCard. Плащанията с Visa се превалутират първо в евро, а тези с MasterCard - в щатски долари. Валутният курс се отнася както за кредитните, така и за дебитните карти. @Анастас: Не се начислява месечна такса за дебитната карта. Такса има единствено за поддръжка на разплащателната сметка, към която е издадена дебитната карта - 0.30 лв. на месец. Лек ден и успешно начало на годината! :-)

  4. За много години!Да сте живи и здрави!Желая ви всичко най-добро през новата 2012!Исках да ви попитам дали Виза електрон има месечна такса и ако има защо в интернет не пише

  5. imali pre4ka na pori4itelite da minavat granica ot bg v druga dirjava 4e az nesinm platil kredita si ot odavna

  6. Може ли да ми кажете къде мога да проверявам моментните курсове на VISA и Mastercard по който се извършва превалутирането между валутите към съответно Евро и Щатски долари. Послледващото превалутиране доколкото разбрах става по фиксинга на БНБ.
    Интересува ме понеже по-голямата част от интернет плащанията ми преминават през Британски лири и искам да знам как мога прадварително да проверя за всяка една сума колко точна ще ми бъде удържано от левовата сметка. Също така ме интернесува дали има някаква разлика ако се ползва кредитна или дебитна карта.

  7. Аз пък никога не съм имала проблеми с PayPass. Често си плащам с картата в Subway. Когато видят картата, леко губят инерция, но веднага се сещат какво се прави в такива случаи. И си плащам безконтактно. Усеща си се удобството на тия карти!

  8. Между другото, искам да предложа нов търговец за paypass ако е удобно разбира се - обектите на http://www.fornetti.bg

  9. Алекси, ограничението е 20лв. за дебитна paypass и 50лв. за кредитна paypass. Но в случаите не става въпрос за такъв проблем.

  10. Не, става дума за суми в рамките на разрешената. Но аз имах предвид, че на каса въобще не се стига до безконтактно плащане, защото касиерите ти грабват картата от ръцете и веднага я слагат в пос-устройството, без въобще да погледнат за какъв тип карта става дума. И аз се отказвам да започвам дълги разправии и обяснения, само и само да се "направя на интересна", че искам да платя безконтактно...
    Някои от тези персонажи дори и контактно не знаят как да боравят с карти - слагат ги на обратно например. Тогава какво да си говорим за безконтактно?!

Коментирай