AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте! Г-н Илиев, разбира се. Тази справка е в "Отчет по сметка" в секцията "Извлечения". Там ще откриете и входящите преводи заедно с информация за наредителя. Г-жо Йосифова, таксата за получаване на сума по карта е 1% от получената сума. Поздрави!

 2. При получаване на дадена сума по дебитна ВИЗА КАРТА,
  има ли такса от страна на банката за превода по картата или такса по разплащателната сметка към картата?Поздрави и Весели празници:-)

 3. zdraveite,
  imam uslugata online bankirane(https://my.fibank.bg/Logon), no moga da vidq samo kakvo sym platil. Vyprosa mi e moga li da vidq koi i koga e vkaral pari v smetkata mi?

 4. Здравейте, г-жо Пеева, Съвсем скоро ще обявим официално работното време през почивните дни. Имайте предвид единствено, че почивни дни за всички наши клонове ще бъдат 25-ти декември и 1-ви януари. Подробности очаквайте скоро! Поздрави! :-)

 5. Какво ще е работното време на клоновете в софийските молове по празниците?

 6. Разбира се и извинявайте за пропуска. Пишете ни на marketing@fibank.bg. Поздрави!

 7. Бихте ли ми казали на кой мейл да изпратя по-подробна информация?

 8. Здравейте, Мина, Бихте ли ни изпратили по-подробна информация? Ще се радваме да разгледаме идеята Ви и да я подкрепим при възможност. Благодарим Ви! Приятен ден и поздрави!

 9. Здравейте, г-н Христов, Въпросът Ви е интересен, но няма как да дадем еднозначен отговор. За да помогнем, бихте ли уточнили на какъв принцип получавате плащанията и дали ги получавате в ролята си на юридическо лице, като продавате съответно продукти или услуги на своя сайт? Благодарим предварително! Можете да ни изпратите повече информация и на marketing@fibank.bg. Поздрави!

 10. Здравейте! Тъй като знам, че ПИБ винаги е заставала зад българския спорт бих искала да попитам има ли вариант банката да спонсорира детски спортен отбор с изработвенето на екипи за децата, на които съответно да стои и логото на банката? Или примерно да спонсорира лагер на детския отбор, свързан със спортно мероприятие?
  Благодаря!

Коментирай