AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @AskFibank: искате да кажете, че нямате такса ако изпращам пари(валутен превод към чужбина?) от картата си към кореспондентската банка на Paypal?

  1. Здравейте, отново. Да, от страна на ПИБ не се начислява такса за изпращане към системата на PayPal. Повече подробности за кредитните карти и техните тарифи, можете да намерите тук: http://fibank.bg/bg/page/128

 2. Можете ли да ми кажете каква е банковата такса, ако имам МастерКард закачен за Paypal и платя чрез Paypal? Т.е. парите излизат от картата и влизат в пейпал? Колко е таксата на ПИБ в такъв случай?

  1. Здравейте. Първа инвестиционна банка не начислява такса в подобен случай. Възможно е обаче да имате такса от PayPal. Успешен ден.

 3. Здравейте,

  Имам запитване относно нареждане на превод към Райфайзен банк Чехия. BIC/SWIFT кодът на банката е RZBCCZPP.

  Искам да преведа по сметка във въпросната банка 150 евро или 3600 чешки крони. Сметката на получателя е в чешки крони.

  Интересува ме как точно става това и какви точно такси ще заплатя. Вече опитах да получа информация в 2 клона на ПИБ, но имах доста негативен опит.

  Не ми стана ясно на 100% ли ще се използва кореспондентска банка или не и ако "да", какви ще са таксите на кореспондентската банка. Отговорите на служителите ви бяха или уклончиви или с директно признание, че не знаят, въпреки консултирането със служители от отдела ви за валутни или международни преводи.

  Знам, че служителите в клоновете, трудно могат да имат достъп до такава информация, но от друга страна не може никой в ПИБ да няма информация как се таксува преминаването на превод през кореспондентска банка и съответно да се провери коя е кореспондентската ви банка в Чехия и какви такси се дължат при преводи.

  Интересува ме също така, при кой вариант таксите ще са най-ниски - дали ако преведа сумата от българска или от еврова сметка. Също и дали мога да направя превода в евро, той да бъде получен в банката на получателя като евров и поради това, че сметката е в чешки крони, сумата да бъде автоматично превалутирана в банката на получателя в крони?

  Можете да ми пишете на e-mail адреса посочен в задължителното поле на коментара.

  Благодаря предварително!

 4. интересуваме наи новите предложения за депозит

  1. Здравейте, г-н Ангелов. Можете да се запознаете с всички предложения на ПИБ на този линк: http://www.fibank.bg/bg/page/18/%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%B8_%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5 Най-новото ни предложение е Комбиниран депозит "Портфолио". Успешен ден.

 5. Очаквайте обаждане съвсем скоро! И благодарим за търпението :-)

 6. Просто нямам търпение. :-) На 14 съм подал документите. Мисля, че са изрядни.

 7. Добър ден, г-н Пенев, Ако са предоставени всички документи, са ни необходими от два до пет работни дни, за да се свържем с Вас с отговор. Има ли някакво забавяне при Вас и можем ли да помогнем с нещо? Поздрави!

Коментирай