AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, г-н Царев, SWIFT кодът на Fibank e FINVBGSF. Вероятно ще е необходимо да се изпише и името на банката на английски: First investment bank. Лек и приятен ден!

 2. Zdraveite, iskam da preveda pari ot USA v BG, no mi iskat SWIFT kod, koito az ne znam. Bihte li mi kazali SWIFT koda na bankata !!!!
  Blagodarq vi, predvaritelno !!!!

 3. Здравейте, nonymous_5693, аповядайте в най-близкия Ви наш клон. Ще въведем името Ви по желания от Вас начин. Г-жо Гаджалова, ако сумата е по-голяма от 100 лв., таксата е в размер на 2% или най-малко 10 лв. За по-малки суми не се начислява такса. Ще ни улесните много, ако уведомите предварително колегите в съответния клон и подредите монетите или по номинал, или по дадена сума. Възможно е процедурата да отнеме известно време. Благодарим Ви предварително!

 4. Здравейте,
  Бих искала да попитам, при внасяне на суми по моята лична сметка (само в монети), каква такса дължа и в какъв вид съм длъжна да представя сумата?
  Успешна работа!

 5. Здравейте,

  Бих искал да знам дали има начин да променя изписването на името си на латиница перманентно. През онлайн банкирането не намерих такава опция.

 6. Здравейте! @ Г-н Димитров, Планът ни за развитие включва и Бизнес Парк София, но не можем да се ангажираме с конкретен срок. Благодарим Ви за интереса и проявеното разбиране. @ Г-жа Илиева, Таксата за теглене в България е 3 лв. + 1% от сумата, а в чужбина тя е 10 лв. + 3% от сумата. Лек и успешен ден!

 7. Здравейте
  Бих искала да попитам каква е таксата за теглене с кредитна карта ВИЗА от банкомат.

 8. Имам взаимоотношения с Първа инвестиционна банка първоначално като физическо (от над 10 г.), а в последствие и като юридическо лице (от 2 г.) и смея да твърдя, че това е най-добрата банка за мен. Имал съм си работа с повечето банки в БГ, но ПИБ е единствената, която не ме е разочаровала досега!

 9. Здравейте,

  Опитах се да търся в AskFibank, но не намирам моя въпрос, следователно ще го задам:

  Защо няма клон на ПИБ в Бизнес Парк София в Младост 4, какво възпрепятства създаването на един и кога това ще се случи?

  Благодаря предварително.

 10. Здравейте, г-н Трендафилов, Получихме писмото Ви и в най-кратък срок ще имате нашия отговор. Благодарим Ви за търпението и че ни писахте. Лек и успешен ден!

Коментирай