AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте,
  почуствах се много огорчена от обслужването във ваш клон намиращ се в близост до пазара на Крана поляна в София.Имах изпратена сума по Money gram.Посетих този клон''Красна поляна'' на 21.09.2016г.Снимаха ми личната карта без да ме уведомят,че това е задължително условие.По лична карта съм Ирена с фамилия Ангелова-Йорданова.В превода бе упомената едната ми фамилия Ангелова и ми бе отказано изплащането на сумата при верен код,точна сума на изпращане и точно име на изпращача.Знаете,че по документи мога да използвам двете фамилии или едната от двете по мое желание.Така се наложи да посетя друга банка,в която ми бе обърнато нужното внимание и уважение.За съжаление това разкарване до друга банка ми отне много време.
  Питам се за вас на първо място не е ли отношението към клиента?Без нас клиентите няма да ви има.Имах желание да стана ваш клиент,но вие ме разочаровахте.

  1. Здравейте, г-жо Йорданова, благодарим Ви за изчерпателнаtа обратна връзка и се извиняваме за създаденото неудобство. Ще проверим описаната от Вас ситуация. Желаем Ви успешна седмица! Поздрави, Екипът на Fibank

 2. Internet Explorer 11 от Неделя не може да отвори e-fibank.bg (до тогава, години наред го позвах с Token без проблем). Edge, FIrefox и Chrome работят нормално.
  Windows 10 Pro14915.1000 x64bit

  1. Здравейте, Ангел. Направихме проверка по Вашия сигнал - няма други сигнали за проблем с достъпа до e-fibank.bg през тази версия на Internet Explorer. Проверката показва, че през Internet Explorer 11 се извършват активни банклови операции без проблем. По всяка вероятност проблемът е локален при Вашия компютър. Съветваме Ви да проверите дали няма инсталиран нов add-on или др., което възпрепятства достъпа Ви до e-fibank.bg Поздрави, Екипът на Fibank

 3. Здравейте!
  Преди месец изгубих дебитната си карта и я блокирах, но поради отсъствие от страната още не съм извадила нова. Въпросът ми е дължа ли парична глоба при подаване на документи за нова карта и мога ли примерно да я сменя от Mastercard на Visa ?

  1. Здравейте, г-жо Николова, Не дължите парична глоба. За да бъде издадена нова карта към същата сметка от друг бранд, във Вашия случай от Mastercard на Visa, се дължи такса по тарифа на банката в размер на 5 лв. Поздрави, Екипът на Fibank

 4. Здравейте,

  колко време е необходимо за преглед на коментар?
  На 26.08.2016г. в 13.16 ч. съм писала и до този момент няма отговор от страна на ПИБ.

  1. Здравейте, г-жо Йосифова, Още след срещата Ви със служител на Дайнърс клуб Българя и в следствие на Вашата обратна връзка, са направени всички необходими проверки и са взети конкретни мерки. С уважение, Екипът на Fibank

 5. Здравейте,
  въпроса/проблема е описан от мен в блога на Дайнърс Клуб,защото имах проблем с картата на Дайнърс.Предвид обстоятелствата,че бях обслужена от Кол центъра на ПИБ,си позволявам да постна втория ми коментар,относно действията на Ваша служителка,които съм пуснала и там.Идеята е ПИБ/не само в частност Дайнърс/да са запознати.

  "Здравейте отново, проблема/въпроса е разрешен за 10 мин.благодарение на г-жа/ца Надежда Петрова от Дайнърс клуб,бул.България Уважаеми господа от Кол център на ПИБ, когато сте на работа,не отговаряйте като роботизирани,за тази цел има записващи устройства.Отсреща са хора/Ваши клиенти/,които точно в този момент имат нужда от Вашето съдействие. Не утре или по-късно.Ако Вие не сте в състояние или нямате настроение да си вършите работата,просто напуснете,явно не сте за тази длъжност.Със сигурност и аз съм допринесла за това отношение,но нищо не оправдава Вашето бездушие и пълна апатия към работата,за която Ви се плаща. Уважаеми господа, отново искренни и сърдечни благодарности на Надежда Петрова,благодарение на нейното поведение и отношение, ПИБ не загуби доверие от един дългогодишен клиент на банката."

  Можете да проследите историята/телефонни разговори,посещение до офис,както и писменна кореспонденция/ и да вземете конкретни мерки срещу бездушието на момиетата от Кол център,които бяха дежуни на 25.08.2016г.
  Проблем,който можеше да бъде разрешен само за 5 мин,при желание за работа .

  Поздрави

 6. Здравейте, клиент съм на банката от няколко години, като през цялото време ви давам за пример за адекватно и добро обслужване. Като "лоялен" клиент, от ваш офис ми предложиха кредитна карта. Приех и съответно използвам такава от 3 месеца. Няма да коментирам, че се наложи да изчакам близо 30-40 мин., докато вашият служител успее да се свърже с картов отдел, докато ми я активира, защото някой е заключил документите ми в системата.
  Днес, три месеца по-късно, виждам, че по картата ми има в последните дни има две тегления по 1 лв. за издаване на хартиено извлечение. Нещото, което ме вбеси е, че никой не си направи труда да ми обясни при получаването картата, че съм "заявил" тази услуга. Да не говорим, че нито едно хартиено извлечение не съм получил до момента. А още по-интересно е, че двете системни плащания за т.нар. услуга се случват три месеца по-късно.
  От кол центъра ви ми обясниха, че трябва да посетя банков клон, за да се откажа от нещо, което не съм заявил.
  Усещането ми е, че започвате да си играете с клиентите си за дребни суми. Сериозно се замислям дали да продължа да работя с вас!

  Поздрави,
  И. Димитров

Коментирай