AskFibank

Fibank 2993

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте.
  Без да искам си блокирах MyFibank, отидох до банката , и ми дадоха клиентски номер, но защото имах и други неща за вършене в банката и съвсем забравих да попитам, какво следва. Сега трябва д отида при забравена парола и да напиша потребителското ми име и клиентския номер, за да ми се изпрати нова парола или...?
  Много ви благодаря, предварително.

 2. Здравейте! @Анастас: Благодарим Ви за поздрава! Работим по новия дизайн на картата. Скоро очаквайте повече информация. @giuzeleva: С отговорност защитаваме конфиденциалността на нашите клиенти. Разбира се, ако имате конкретна информация или съмнение, молим да се свържете с нас, като ни изпратите писмо на marketing@fibank.bg, за да разгледаме случая. Благодарим Ви предварително! @Ивета Коева: Бихме искали да Ви поканим в наш клон. Наш кредитен специалист ще Ви представи всички възможности, а и ще може да Ви даде най-точна информация. Бихме могли да Ви насочим към наш клон с кредитен специалист, ако ни ориентирате кои са по-удобните за Вас наши обекти. Поздрави!

 3. Здравейте,искам да попитам след като имам ипотечен кредит теглен без доказан доход,а от 15.02.2011г.съм съкратена може ли да ми се намали месичната вноска за опеделен период от време кредта ми е за 25години,а вноската е 369лв.
  Благодаря ви!

 4. iskam da popitam ,do koga slujiteli na bankata 6te si pozvoliavat da iznasiat informatziia za klientite i tiahnite avoari i to savsem beznakazano...???pro4etete si zakona za bankovata taina ....govoria za gr.Burgas na ul.Aleksandrovska..

 5. Честит празник на всички българи!Да сте живи и здрави!Исках да ви попитам кога ще излезе новия дизайн на виза електрон

 6. Здравейте, На 3-ти март ще работят следните офиси в София:

  Мол София (бул. "Ал. Стамболийски" 20) София Аутлет Център (бул. "Цариградско шосе" 92А) Мол Сердика (бул."Ситняково" 48)
  На този адрес можете да откриете пълен списък с нашите офиси и клонове, които ще бъдат отворени през почивните дни. Честита Баба Марта и приятно посрещане на празниците.

 7. Бихте ли ми казали на 3 и 4 март имате ли дежурни клонове в София и на кои адреси?
  Благодаря Ви предварително.

 8. Здравейте,

  Искам да попитам на 3 и 4 март ще има ли клон който да работи в София? И ако да на кой адрес ?

  Весело изкарване на празниците и благодаря предварително за отоговора.

 9. Здравейте, passat, И Честита Баба Марта! Желаем крепко здраве и много щастие! :-) Да, в рамките на едно Ваше посещение на наш офис или клон ще Ви открием сметка с дебитна карта и ще Ви издадем писмо за НОИ. Дебитната карта ще можете да си получите до 3 работни дни за София, и 5 за страната. За издаването на писмото не се дължи такса. Лек и спорен ден!

 10. Здравейте! Аз също бих искал пенсията ми да бъде превеждана по сметка в ПИБ, но в момента нямам разплащателна сметка в ПИБ. Възможно ли е да ми бъде открита такава и да получа писмо за НОИ в един и същ ден? Заплаща ли се за издаването на самото удостоверение?
  Благодаря!

Коментирай