AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, Анастас, Ще Ви информираме официално, когато сме готови с новия дизайн :-)

 2. Привет, Таня,Тук можете да намерите актуален списък с всички наши банкомати, на които могат да се плащат битови сметки, задължения към мобилни оператори и други търговци. За да използвате услугата, е необходимо да изберете търговеца от менюто или да въведете неговия код. Подробна информация за услугата можете да научите на този адрес. На банкомат не бихте могли да правите превод от една карта на друга. Лек и спорен ден!

 3. Здравейте, Елена, Бихме могли да Ви предоставим този код лично в клон на банката, а можете да го разберете и в една от двете ни електронни услуги - My Fibank и Виртуалния клон. Те, разбира се, изискват първоначална регистрация. Ако желаете да извършвате активни операции (да банкирате), най-добре е да се насочите към Виртуалния клон. А ако Ви интересуват най-вече салда и движения по сметки, както и плащания с карти, бихме Ви препоръчали My Fibank. И за двете услуги е нужна регистрация и посещение на клон, за да бъдат активирани. Поздрави!

 4. Исках д попитам кога ще излезе новият дизайн на виза електрон

 5. Здравейте,
  интересува ме дали от всички банкомати може да се прави превод по сметка!Ако не - от кои може?Какво трябва да знам, за да мога да направя превод през банкомат от кредитната си карта ,например,към сметката на дебитна карта!

  Благодаря!

 6. Добър ден.
  Незнам точно къде да задам въпроса си, затова реших тук че е най удачно.
  Регистрирах се в Пейпал и ми искат 4 цифрения код, за да довърша регистрацията.
  Разбрах че за да си разбера кода, трябва да отида до банката. Да но нямам никаква възможност и въпроса ми е, може ли по телефона или някакъв друг метод, като си дам номера на картата и някакви други данни, да ми се даде такава информция, за транзакцията ми към Пейпал и 4- цифрения код?

  И другия ми въпрос е, кой метод е най удобен за проследяване на тези неща онлайн, Онлайн банкирането или Виртуалния банков клон?
  И има ли някое такова място, което автоматично да се пуска, за да си следя баланса и транзакциите по картата?

  Благодаря ви много!

 7. Здравейте, Георги, Понастоящем с картите Maestro PayPass, издавани от ПИБ, не може да се плаща в интернет. Изключение прави регистрацията в ePay. За лесно пазаруване в интернет Ви препоръчваме VISA Electron. Лек и спорен ден!

 8. Привет,
  Интересува ме новата дебитна карта PayPass, същата функционалност ли има като Виза Електрон? Може ли с нея да се правят разплащания през PayPal и други международни сайтове?
  Благодаря.

 9. Привет, Ивайло, Изтеглянето на сума от този депозит нарушава договорните условия, затова и се дължи неустойка в размер на начислената лихва. В този смисъл, няма да получите лихва за периода на депозита. Тази информация можете да намерите и в договора по депозита. Лек и спорен ден!

 10. Здравейте, Николай, Надяваме се, че сте получили нашия отговор на въпроса Ви и по мейл. Ще го публикуваме и тук. В подобни ситуации препоръчваме услугата My Fibank. С нея получавате информация за наличност и движения по сметки, плащания с карти, неизчерпан кредитен лимип по кредитни карти и др. Регистрацията за услугата можете да направите и онлайн, но тя следва да бъде потвърдена в наш клон от упълномощено от Вас лице.

Коментирай