AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте!

  Отдавна не бях писал, но Кинча Пеева ме амбицира. За жалост, за повечето неща тя има право. Аз също съм дългогодишен клиент на ПИБ и установих, че в действителност много, много добри служители вече не са в банката. Новопостъпилите не мога да кажа, че са лоши, но не са като предишните. ПИБ май бяха вдигнали много летвата в началото, а сега не е така. Искам да бъда разбран правилно. Аз не се радвам на констатациите на Кинча Пеева, но те са истина. Бих искал банката да е на равнището, на което беше преди години. Сигурно има трудности, но дано ги преодолеят.
  Желая здраве на служителите и успех на ПИБ!

 2. Здравейте,
  Преди известно време Ви писах, за да изкажа възхищението си от екипа на клон "Захарна фабрика", София. Днес, за огромно мое съжаление, Ви пиша по повод обратното.
  Каква за бога е тази политика, възприета напоследък, ежедневно персоналът по клоновете (или поне в моя клон) да се "върти" в най-различни конфигурации?!
  И къде изчезнаха кадри като Людмила Белева и Анета Жечева (образец за професионализъм и отношение към клиента!); за да бъдат заменени с някакви (всеки път различни) момиченца с празни, овчи погледи, които надали знаят къде се намират в момента, камо ли да вършат работата си с мисъл и поне елементарно внимание.
  Които, след като са ме обслужили горе-долу така, както би се справил и случаен човек, сложен на компютъра, на всичкото отгоре дори не си правят труд да отговорят на моя поздрав за довиждане. А знаете добре, че правилата на доброто обслужване повеляват те не само и просто да отговорят, а първи да кажат това...
  Аз съм редовен клиент на ПИБ и споменатия неин клон, посещавам го минимум 2-3 пъти в месеца. С прекрасния екип, който работеше там преди, всяко ходене се превръщаше в специално преживяване, което зареждаше с позитивна енергия. Винаги персонално разпознавана и зачетена, тези девойки познаваха клиентското ми досие, знаеха състоянието на сметките ми, маниера и интересите ми, винаги готови да реагират адекватно с най-добрия съвет и информация, дори преди да знам от какво имам нужда и да съм го поискала изрично...
  Тези служителки буквално изнасяха персонално на раменете си цялата Ви банкова институция така, че в крайна сметка всички бяха удовлетворени. А това е най-характерната черта на добрия, работещ бизнес. И такова качество не се постига с наемане на нови нови, случайни момичета и въртене на персонала по различни офиси на всеки 2 дни.
  Така не се отглежда нито читав персонал, нито читави клиенти. Едно време изглеждаше, че екипът Ви по човешки ресурси прекрасно знае това. Сега вероятно сте сменили и този екип - новият човешки "подпис" по бюрата на фронт-офиса е съкрушителен! Съчетан с бързо губещите Ви конкурентоспособност финансови условия в последните месеци, вероятно вече виждате ясно изразени последиците на такава политика...

 3. Здравейте, г-жо Кирилова, Съжаляваме за неприятната ситуация. Обадете ни се на един от тези телефони (Картов отдел), за да блокираме картата:

  +359 2 817 1143 +359 2 817 1142
  И ни пишете на cards@fibank.bg, ако желаете да преиздадете картата си. С удоволствие ще Ви помогнем. Бихте могли да прехвърлите средствата от банковата сметка към картата към друга сметка в чуждестранна банка. За целта е необходимо упълномощено от Вас лице да извърши операция в клон на банката. Лек и спорен ден! :-)

 4. Здравейте !

  Имам следният проблем - изгубих дебитната ми карта Виза електрон , тъй като съм студентка в Англия бих желала да ми поясните каква е процедурата по блокиране на карата и след това какви са вариянтите , дали е възможно да се издаде нова дебитна карта ? Също така дали е възможно да прехвърля средствата от изгубената карта в друга карта от английска банка ?

 5. Работи ли ПИБ с полски злоти-поддържане на сметки, превалутиране?
  Благодаря

 6. Здравейте отново и ни извинете за объркването. Такава е процедурата за възстановяване на парола в My Fibank. За да възстановите паролата си за Виртуалния клон, е необходимо да посетите клон на банката и да подадете искане. Начислява се и такса от 10 лв. за операцията.

 7. Това ясно :) Благодаря за информацията, но не намирам никъде Забравена парола в e-fibank.bg ?

 8. Привет, г-н Русев, В този случай можете да използвате функцията "Забравена парола". Там трябва да въведете своето потребителско име, имейла, с който сте се регистрирали за услугата, както и Вашия клиентски номер. Клиентския номер можете да откриете на документи, издавани Ви от ПИБ, а можем да Ви го предоставим и лично в клон на банката. Там можете да поръчате и автоматично генерирана парола, която да промените впоследствие. Лек и спорен ден!

 9. Здравейте, г-жо Русева, Подаването на такава молба не е задължително. Тя би ни подготвила и така ще можем да осигурим средствата, които желаете да изтеглите, в наличност. От друга страна и таксата по теглене на пари от депозит, който не е на падеж, ще бъде по-ниска - при суми над 2500 евро тя ще е 0.25% (най-малко 2 лв.). Ако не подадете молба предварително, тя ще е 0.40% (най-малко 10 лв.). Можете да теглите и до 2500 евро на ден, като в този случай таксата ще е 0.3 евро. Ако теглите пари от депозит на падеж, няма да дължите такси. Надяваме се, че с това отговаряме на Вашия въпрос.

 10. Не помня паролата си за e-fibank . Каква е процедурата ?

Коментирай