AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, г-жо Кирилова, Съжаляваме за неприятната ситуация. Обадете ни се на един от тези телефони (Картов отдел), за да блокираме картата:

  +359 2 817 1143 +359 2 817 1142
  И ни пишете на cards@fibank.bg, ако желаете да преиздадете картата си. С удоволствие ще Ви помогнем. Бихте могли да прехвърлите средствата от банковата сметка към картата към друга сметка в чуждестранна банка. За целта е необходимо упълномощено от Вас лице да извърши операция в клон на банката. Лек и спорен ден! :-)

 2. Здравейте !

  Имам следният проблем - изгубих дебитната ми карта Виза електрон , тъй като съм студентка в Англия бих желала да ми поясните каква е процедурата по блокиране на карата и след това какви са вариянтите , дали е възможно да се издаде нова дебитна карта ? Също така дали е възможно да прехвърля средствата от изгубената карта в друга карта от английска банка ?

 3. Работи ли ПИБ с полски злоти-поддържане на сметки, превалутиране?
  Благодаря

 4. Здравейте отново и ни извинете за объркването. Такава е процедурата за възстановяване на парола в My Fibank. За да възстановите паролата си за Виртуалния клон, е необходимо да посетите клон на банката и да подадете искане. Начислява се и такса от 10 лв. за операцията.

 5. Това ясно :) Благодаря за информацията, но не намирам никъде Забравена парола в e-fibank.bg ?

 6. Привет, г-н Русев, В този случай можете да използвате функцията "Забравена парола". Там трябва да въведете своето потребителско име, имейла, с който сте се регистрирали за услугата, както и Вашия клиентски номер. Клиентския номер можете да откриете на документи, издавани Ви от ПИБ, а можем да Ви го предоставим и лично в клон на банката. Там можете да поръчате и автоматично генерирана парола, която да промените впоследствие. Лек и спорен ден!

 7. Здравейте, г-жо Русева, Подаването на такава молба не е задължително. Тя би ни подготвила и така ще можем да осигурим средствата, които желаете да изтеглите, в наличност. От друга страна и таксата по теглене на пари от депозит, който не е на падеж, ще бъде по-ниска - при суми над 2500 евро тя ще е 0.25% (най-малко 2 лв.). Ако не подадете молба предварително, тя ще е 0.40% (най-малко 10 лв.). Можете да теглите и до 2500 евро на ден, като в този случай таксата ще е 0.3 евро. Ако теглите пари от депозит на падеж, няма да дължите такси. Надяваме се, че с това отговаряме на Вашия въпрос.

 8. Не помня паролата си за e-fibank . Каква е процедурата ?

 9. Здравейте!
  Имам евтов депозит във вашата банка и ме интересува каква сума мога да изтегля без да подавам моба предварително.

  Благодаря!
  Поздрави,
  Маргарита Русева

 10. Здравейте, г-н Себезов, Промените в тафитата, влезли в сила на 03.05.2010 г., засягат цялата тарифа, като тя е и актуалната в момента. Нея можете да достъпите на този адрес и да видите във всички офиси и клонове на банката. Текущите промени по тарифата можете да следите на този адрес, като тарифата се актуализира с тях своевременно. Поздрави и спорен ден.

Коментирай