AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, г-жо Йорданова. Актуален списък с обектите, в които можете да пазарувате с кредитната карта First Lady, можете да откриете на сайта на Дайнърс клуб България. Поздрави!

 2. Здравейте, г-жо Вълчева. Ако дружеството не е пререгистрирано в агенцията по вписванията, е необходимо да се представи документ за актуалното му състояние от Съда. За закриването на самата сметка е необходимо присъствието или на управителя на фирмата, или на лице, упълномощено да извършва операции по откриване или закриване на фирмени банкови сметки. Поздрави!

 3. Здравейте, г-н Петров. Благодарим Ви за коментара и съжаляваме за причиненото неудобство. Наши клиенти сигнализират, когато забележат, че определен банкомат не фукнционира. Така можем своевременно да вземем мерки и да отстраним проблема. В такива случаи препоръчваме нашите клиенти да потърсят друг банкомат на банката, за да могат да извършат желаната операция. Още веднъж, съжаляваме за причиненото неудобство. Поздрави от Екипа на ПИБ

 4. Здравейте!
  Отскоро имам Кредитна карта First Lady и имам желание да я използвам търговски обекти, но вече няколко пъти ми се случи да ми кажат в магазина, че не мога да плащам с такава карта. Въпросът ми е къде има списък с всички търговски обекти, в които мога да използвам картата си, а не само на тези, в които получавам отстъпка?
  Благодаря Ви предварително!

 5. Здравейте!
  Преди реме споделих с Вас, че не мога да се свържа с клон на банката. Забравих за този дребен проблем.
  Тази сутрин обаче - отново проблем. Банкомат на ПИБ ми отказва транзакция. Този път се свързах с посочения телефон, но пари не можах да изтегля. А ако разчитах единствено на тях? Служителката Ви ме посъветва да отида на друг банкомат. Аз не отидох. Е, това е.
  Преди време, когато изричах ПИБ, казвах го с гордст. Сега, за жалост не е точно така. Благодаря за вниманието.

 6. Здравейте, имам следното питане: Дружеството ни има разплащателна сметка в ПИБ и искаме да я закрием.Какви документи трябва да се приготвят и трябва ли задължително управителя на дружеството да отиде в банката или може упълномощено от него лице? Предварително Ви благодаря.

 7. Здравейте, Габриела. Срокът, в който се разглеждат документите, зависи от много фактори, сред които размер на кредита, вид на компания (дали е малко или средно предприятие, например), кредитен риск и пр. Затова и не бихме могли да Ви дадем точен максимален срок. Поздрави!

 8. Здравейте, интересува ме в какъв период от време след предоставянето на документите за кандидатстване за фирмен кредит, изисквани от Банката, ще стане ясно дали кредита ще бъде отпуснат или не, т.е. какъв е маскималният период за разглеждане на тези документи от Банката. Благодаря.

 9. Здравейте, BG. Благодарим Ви за Вашето мнение. Разбира се, обратната връзка е важна и ни помага да постигаме желаното качество на обслужване и предлагани продукти и услуги. Ще вземем предвид това, което споделихте с нас. Бихме искали да изразим съжалението си, че не сме могли да отговорим на Вашите очаквания. Поздрави от Екипа на ПИБ.

 10. Обратна връзка: ПИБ не е това, което беше! Нищо вече не ви отличава от коя да е банка в България...

  Вече преводите към собствени сметки не минават веднага във виртуалния клон...

  Обслужването става все по-неадекватно, не може ваши служители фронт офис да не правят разлика между кредитен и транзакционен лимит.

  Абсолютно недопустимо е пренебрежението, с което се отнасяте към свои клиенти при оспорване на плащания поради измама - и това при положение, че сте в период, когато промотирате кредитни карти.


  За мое съжаление вие вече не сте моята предпочитана банка... Гъвкавостта и качественото обслужване вече са само хубав спомен. Вие отлично знаете предполагам причините за това, аз ви пиша само за последствията, знам, че обратната връзка е важна, може някой да я вземе под внимание...

Коментирай