AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте, Yordanka. Благодарим Ви за отправеното предложение. Идеята е интересна и ще се постараем да я реализираме за удобство на нашите клиентите. Поздрави!

 2. Здравейте,
  Имам дебитна карта от Първа инвестиционна банка издадена от клон Хали София - на втория етаж
  Тъй като е издадена служебно от МТСП а аз Вече не работя там по какъв начин мога да прехвърля обслужването и в Бургаски клон или трябва да я закрия
  Благодаря Ви предварително

 3. Интересувам се как мога да спра да получавам известия по пощата относно кредитната ми карта.

 4. Предстои ми пътуване в Англия, интересувам се какви са условията да използувам медицинската застраховка на кредитната ми карта VISA ако не дай боже се случи нещо. Мога ли да платя разходите по медицински услуги с картата ако сумата надхвърля моментната наличност и дължа ли някакви неустойки за надхвърлен кредитен лимит. Мерси предварително.

 5. Здравейте,

  Притежавам кредитна карта с неснижаем остатък MasterCard от вашата банка. Карта е регистрарана на моя постоянен адрес в г. София. Настоящият ми адрес обаче е в САЩ и през последните няколко месеца ми се случва на няколко пъти при резервация на хотел карта да ми бъде отказана заради не-съответствие на адреса. Предполагам че хотела автоматично изпраща в заявката за проверка моя настоящ адрес.

  Въпросът ми е, дали е възможно към регистрацията на картата ми да бъде добавен и втори (настоящият ми) адрес.

  Благодаря!

 6. още една идея от мен - възможно ли е в интернет банкирането и my fibank да се добавки нещо като счетоводна добавка за вид разходи, които се правят с кредитни и дебитни карти по категории - например хипермаркети, горива, плащане на битови сметки и т.н.
  по този начин всеки клиент по-лесно би могъл да следи къде има най-големи разходи при пазаруване със съответната карта.

 7. Здравейте, г-н Маринчев. Благодарим Ви за сигнала. Ще проверим предназначението на споменатата бутилка и следите от масата. Сърдечни поздрави от Екипа на ПИБ :-)

 8. Здравейте, Йорданка. Благодарим Ви за идеята - ще я вземем предвид при разработването на този продукт. Поздрави от Екипа на ПИБ и приятен ден!

 9. Аз пък съм доволен от услугите.

  Но ми направиха впечатление две неща, нямащи общо с услугите като цяло, а свързани с екстериора и интериора.

  Моля Ви, разкарайте тази пластмасова бутилка от Кока-Кола, изрязана наполовина, която покрива някаква крушка на бариерата пред централния Ви офис на Драган Цанков 37, за да не я вали дъжд - изглежда като катун. И може да махнете (също там) и ръждясалата маса в средата на офиса на долния етаж, която е оставила следи по пода - доста мизерно изглежда това за централен офис на хубава банка :)

  Поздрави и с най-добри пожелания ;)

 10. здравейте,

  Бих искала да ви предложа нова услуга - 2 кредитни карти за 1 акаунт - Visa и Mastercard.

  Мисля, че такава услуга би била полезна за нас - Вашите клиенти.  Поздрави,

  Йорданка

Коментирай