AskFibank

Fibank 2993

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Слушйте какво ще ви кажа. Отидох в офиса на Уникредитбулбанк и те ми казаха ,че вашата банката е длъжна да ми върне дебитната карта срещу личната карта. Така, че не ми са ясни много вашите правила. Но след като съм дошла и съм искала дебитната карта при положение, че тя беше в ръцете на охраната в Мол-Пловдив, той трябваше да ми върне дебитната карта. Никой не може да ми се подиграва, дори и вашата тъй наречена ПИБ. Поздрави

 2. Абе Гошо, ОК нямам нищо против отрицателната лихва от смешния 0.1%.

  Разбрах аз за тия такси ама късно и сега съм вътре с .11, чат ли сте? Некоректно е и долнопробно от ваша страна, ПИБ! Като сте решили да скубете от такса обслужване (интересно тази сметка какво толкова и обслужате като не е ползвана от 3 години?!?) защо не отразявате отрицателния баланс във Виртуалния клон? Поне един и-мейл да ви се беше откъснал от сърцето да ми изпратите с уведомление за въвеждането на таксите, а?

  Дребни тарикатчета сте!

 3. до Миро


  Ако виждаш таксата във виртуалния клон това ще значи, че сметката ти излиза на минус. Сещаш ли се какво следва после - отрицателни лихви на червения ти баланс. Това го правят масово и се казва да ти бият дузпата, когато не влизаш в банката по 6 месеца, както в твоя случай.

 4. @Миро, Във Виртуалния банков клон се показва само разполагаемата наличност по сметки, няма нарочни справки, които да показват дължими суми за такси. Промените в споменатите от Вас такси, както вече обяснихме, са резултат от икономическата обстановка в момента. Те защитават интереса на нашите потребители, тъй като са съобразени с таксите на останалите банки на българския пазар, и въпреки това продължават да бъдат на по-ниско ниво. ПИБ спазва всички изисквания на ЕС и актуализира винаги и навременно всичките промени по Тарифата в корпоративния сайт на Банката. Поздрави, Екипът на ПИБ

 5. Наскоро посетих клон и служителката ме информира, че по една от сметките ми в USD дължа .11 за такса обслужване. Понеже не ползвам сметката ако знаех, че дължа такси щях да я закрия.

  Въпросите ми:
  Защо когато ги въведохте тия такси не ми изпратихте уведомление било то и-мейл или поща?

  Защо във Виртуалния клон баланса по споменатата сметка е 0.00 а не -4.11?

  Какво би следвало ако изтегля всички средства от вашата банка и ви бия дузпата поради некоректно отношение (без да закривам сметки)?

 6. @Звезделин, Разбира се, че може да теглите и по-големи суми. Това зависи от дневния, седмичния и месечен лимит, който сте определили за вашата карта . Ако в момента този лимит е 400 лева можете да го вдигнете до максимален размер от 1 000 лева на ден, като посетите най-удобният за Вас клон на ПИБ и попълните на място искане за промяна на лимита. Подробна информация за лимитите по дебитни карти, може да намерите тук: http://www.fibank.bg/uploads/Docs_download/Debit_cards_docs/Maestro_Limits.pdf За съжаление при повечето от банкоматите максимум сума за теглене е 400 лева, но вие може да направите неколкократни тегления в зависимост от лимитите определени от Вас. Друг вариант да изтеглите желаната от Вас сума е на каса в офис на Банката. Поздрави, Екип на ПИБ

 7. @ Филеана (ту с малка, ту с голяма буква)

  Да, много е неприятна подобна ситуация. Ще споделя подобна, даже още по-горчива: във Франция банкомат, монтиран на витрината на банков офис, ми задържа картата. Ужас! Влизам притеснено в банката и обяснявам какво е станало. Служителите, исключително вежливи и възпитани, освен че ме успокоиха, ми обясниха внимателно, че картата не може да ми я върнат, даже за да не се притеснявам от злоупотреба, ми я срязаха пред мен и обещаха да я изпратят в ПИБ в България. Онемях!
  Хубаво, че винаги имам поне две карти :-)
  Очевидно не се връщат...
  Затова никога само с една! :-)
  Дано да е от полза :-)

 8. Уважаема г-жо Петрова, От предходния Ви пост става ясно, че Вашата дебитна карта е издадена от банка, различна от ПИБ. Следователно Вие сте заплатили на банката издател на дебитната Ви карта за преиздаване на нова пластика. По този повод намираме конкретните нападки към колегите ни от Клон Мол-Пловдив за неоснователни. Напомняме още веднъж, че поради причини за сигурност всяка карта, която е задържана от банкомат се връща само и единствено на банката издател на същата карта, а не на притежателя й. Поздрави, Екип на ПИБ

 9. Цялата работа е да взимате парите на хората ПИБ и охраната да получи някаква сума, затова не връщате дебитната карта срещу личната карта. Само разкарване. Това е България господин управител.

 10. Здравейте,
  имам овърдрафт по дебитната карта -> възможно ли е да се изтегли сума, по-голяма от 400 лева (която се дава от банкоматите)?

  Поздрави!

Коментирай