AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @Аз - будният гражданин, които критикува "проспалите" промените в тарифата. Въпросът не е просто в оповестяването, а защо се вдигнаха толкова таксите, защо във всички банки и тем подобни. Оповестяването е върха на айсберга. ПИБ се пооправят вече с това.

  За лихвите - не питай, винаги ще има отговор, който няма да разбереш - договори и клаузи колкото щеш различни. Така, че и аз да съм и аз не бих седнал да умувам какво имаш предвид - или им дай конкретен пример и искай обяснение или не очаквай конкретен отговор.

 2. Няма "мой случай" който да обсъждаме. Никъде в предишни постове не съм твърдял, че съм засегнат лично от повишаването на лихвата, а твърдението, че лихвата по старите кредите не е повишена е откровена лъжа. Нали все пак от 01.05.2010 г. БЛП е повишен с 0.1 %. Може да е малко но е повишение. Защо задавам тия въпроси ли? Без при това да имам личен интерес? Да кажем, че имам будна гражданска съвест, а пък Вие сте компания която декларира, че работи прозрачно и в постоянен диалог с клиентите си. Или бъркам? И така въпроса не се е променил: КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА РАЗНОПОСОЧНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ЛИХВЕНИЯТ ПРОЦЕНТ ПО НОВИТЕ И ПО СТАРИТЕ КРЕДИТИ?

 3. @ Наташа Митева Технологията на въвеждането при online исканията (и за кредитни, и за дебитни карти) изисква правилното попълване на всички полета от даден раздел, за да се разреши въвеждане на данни в полетата от следващия раздел (индикация за правилно попълнени полета е оцветяването им в бледозелен цвят). Във вашия случай най-вероятно някои полета, които изискват изрично попълване, не са попълнени. Моля обърнете внимание на полетата "Брой деца до 18 години", "апартаменти", "къщи", "дворни места". Ако се налага ги попълнете с нули. Поздрави, Екипът на ПИБ

 4. Здравейте!
  Имам проблем с попълването на онлайн формата ви за кредитни карти.Не ме допуска да попълня всички полета и ги отчитакато грешка.Стигам до ниво "имате ли сметка ПИБ" и от там нищо не е активно за въвеждане.

 5. Здравейте, Аз. Бихме искали отново да Ви препоръчаме да се свържете с нашите кредитни инспектори или ние да се свържем със Вас, за да обсъдим Вашия случай. Без предоставена информация не бихме могли да дадем категоричен отговор, тъй като няма увеличение на лихвите по старите кредити. Естествено, просрочия по кредита или незпълнения по клаузите в договора могат да доведат до увеличаване на лихвения процент. Поздрави!

 6. И аз исках да ви благодаря за въведената такса поддръжка н асметка. Така вече доводът "ПИБ нямат такса поддръжка" отпада.

 7. Уважаема ПИБ, искрено се забавлявам като виждам как светковично отговаряте на елементарни въпроси, като например за предварително оповестените корекции в тарифата, а аз пиша вече четвърти пост с един еденствен въпрос и отговор няма. Да не би да уцелих мазолчето в обувката!? По отношение на таксите. За което сте прави - прави сте, но има хора за които върховното доказателство, че дадено събитие не се е състояло е това, че те се го проспали, какво да ги правиш. На мен поне ми се струва, че съм виждал линкове към бъдещи тарифи. Но да си дойдем на думата. КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА РАЗНОПОСОЧНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ЛИХВЕНИЯТ ПРОЦЕНТ ПО НОВИТЕ И ПО СТАРИТЕ КРЕДИТИ?

 8. Мдааа. Е аз официалната страница не я посещавам често. Но виж ВБК-то го ползвам няколко пъти седмично. Мисля, че там едно червено надписче можеше да се сложи и е най-естественото място за хората ползващи интернет и услугите на ПИБ...

  Дано скоро да разработите "по-практичния метод".

 9. Уважаеми Киро и Але, През периода от 03.02.2010 г. до 03.05.2010 г. на всички продуктови страници в нашия сайт беше публикувана връзка към тарифата, която беше в сила тогава, както и към настоящата, която влезе в сила на 03.05.2010 г. В момента налична е връзка само към настоящата тарифа. На този линк можете да видите копие на страницата с дата 25.04.2010 г. За съжаление, не разполагаме с по-старо. Насърчаваме своите клиенти да се информират за всички промени, които настъпват в предлаганите от нас продукти и услуги, посещавайки посветените на тях страници. В този случай, периодът, през който това беше възможно, беше три месеца. Бихме искали да Ви информираме, че в процес на разработка е и по-практичен метод за следене на промените в тарифата. Поздрави, Екипът на ПИБ

 10. @Св. Еню

  Не се ядосвай. Аз те подкрепям и съм напълно съгласен с теб.

  Умниците в БГ, които дават съвети без да им ги искат са повече от всякъде другаде по света. За това сме на това дередже... Щото всеки седи, гледа, разбира от всичко и търси кусури на другите (особено във форумите).

  @ Петър Димитров - като ти вдигнат цената на бензина/нафтата сигурно и ти мрънкаш, ама тука даваш акъл че трябвало повече пари да се изкарват - за какво ? Да плащам за същата услуга повече пари за това че са се наговорили и вдигат заедно цените за да нямаш избор в тази псевдопазарна икономика?

Коментирай