AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Сега, да се внесе яснота по някои промени в " Такси и комисиони" на ПИБ, след 01.05.2010г.
    1.Водене на картова сметка: преди-0лв. сега - 0,30лв.-необяснимо.
    2.Такса вътрешен превод чрез ВБК: преди 0,30лв., сега 0,40лв. - 30% увеличение.
    3. Такса междубанков превод чрез ВБК: преди 0,80лв., сега 1,10лв. - 37,5% увеличение.
    4. Такса за теглене от банкомат /АТМ/ от др. банка: преди 0,60лв., сега 0,90лв. - 50% увеличение.
    5. Лихвен процент по картова дебитна сметка: преди 3%, сега 1% - 300% намаление в ущърб на клиента.
    Това е само констатираните от мен промени и то в изгода на банката и в ущърб на клиента. Не пиша за други промени, които са направени за клиенти , които са теглили кредит от банката. Но разбирам, че и там положението не е по-розово за клиента от самия блог. Ако ви увеличат ел. енергията с мн. по-малък процент от по-горе посочения от мен, ще вдигнете голяма патардиия, или , ако се вдигне газа с същия процент, но тук ги оправдавате, защото е банка №1. Дерзайте слуги и лакеи.

  2. Здравейте, г-н Христов, Благодарим Ви, че ни обърнахте внимание върху това, че се получава неразбиране на текста. Вашият коментар е взет предвид и промените на сайта са направени: http://www.fibank.bg/bg/page/221/tab/222Поздрави!

  3. Петко, аз не съм казал, че тегля пари от кредитна карта, просто констатирах че се е вдигнала таксата, както и таксата за теглене от чужд банкомат с дебитна карта, както и въвеждането на такса подръжка на всички видове сметки за физически лица и т.н. А ти почна да ме учиш с каква карта да плащам, какъв кредит да тегля и т.н., айде няма нужда.

  4. Здравейте,

    Имам въпрос по отношение на Свободе депозит.
    В секцията "Нашето предложение" в описанието на продукта се казва: "свободно довнасяне на суми до края на 6-ия месец;", а в секция "Ползите за Вас": "довнасяне на суми към депозита по всяко време;". Двете твърдения леко си противоречат. Освен това липсва обяснението, че суми, внесени след 6-тия месец от откриване на депозита се олихвяват при други (по-неизгодни) условия - това променено ли е, т. е. как се олихвяват довнесените суми до и след 6-тия месец?
    Надявам се, че ще внесете необходимите корекции, за да не се заблужават клиентите ви.

  5. Иване, кой те бие през пръстите да теглиш от банкомат с кредитна карта. Като искаш кеш, вземи си потребителски... И дъщеря ми, която е на 6, знае, че с кредитна карта се плаща в магазин!

  6. @Миро, Позволете едно уточнение: таксуването на услугите няма нищо общо със събитията, в които сме участвали. Турнирът по мини голф беше организиран от Българската голф асоциация, които ни поканиха да участваме с наш отбор, разбира се, без разходи от наша страна. По отношение на дръвчето - Инвестор.бг ни го подариха и след това ни поканиха да го засадим.



    @Иван, Основното предназначение на кредитните карти е плащането в търговски обекти и/или Интернет. Таксата за плащане на POS терминал с кредитна карта продължава да бъде 0 лв. Препоръчваме Ви да ползвате дебитна карта при необходимост от пари в брой.



    @Миро и @Иван, Тъй като коментарите Ви са по различна от разглежданата тема, ще бъдат преместени в темата "Обратна връзка".

    Поздрави, Екипът на ПИБ

  7. @Иван, така е. Иначе от каде пари за организиране на мини голф турнири, засаждане на дръвчета, 50 грама злато за едномилионния клиент и т.н. Излишни неща, които трябва да ги плащаме ние клиентите.

  8. "♪Не се набутвай от кредита в кеш.... От разните такси дърво ще ядеееш ♫"
    Те са си го казали даже в последната реклама.
    Защо ти е да теглиш от кредитна карта на банкомат?
    Изкарай си дебитна и си тегли колкото си искаш ;)

  9. Всички банки си вдигнаха таксите, явно са се наговорили. Таксата за теглене на пари от кредитна карта на баконат на ПИБ от 1 лв +1% е станало 3 лв. + 1 % :(

  10. А защо трябваше да се увеличава от 0.80 на 1.10 ? В райфайзен е 0.80 :(

Коментирай