AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @Миро, Позволете едно уточнение: таксуването на услугите няма нищо общо със събитията, в които сме участвали. Турнирът по мини голф беше организиран от Българската голф асоциация, които ни поканиха да участваме с наш отбор, разбира се, без разходи от наша страна. По отношение на дръвчето - Инвестор.бг ни го подариха и след това ни поканиха да го засадим.  @Иван, Основното предназначение на кредитните карти е плащането в търговски обекти и/или Интернет. Таксата за плащане на POS терминал с кредитна карта продължава да бъде 0 лв. Препоръчваме Ви да ползвате дебитна карта при необходимост от пари в брой.  @Миро и @Иван, Тъй като коментарите Ви са по различна от разглежданата тема, ще бъдат преместени в темата "Обратна връзка".

  Поздрави, Екипът на ПИБ

 2. @Иван, така е. Иначе от каде пари за организиране на мини голф турнири, засаждане на дръвчета, 50 грама злато за едномилионния клиент и т.н. Излишни неща, които трябва да ги плащаме ние клиентите.

 3. "♪Не се набутвай от кредита в кеш.... От разните такси дърво ще ядеееш ♫"
  Те са си го казали даже в последната реклама.
  Защо ти е да теглиш от кредитна карта на банкомат?
  Изкарай си дебитна и си тегли колкото си искаш ;)

 4. Всички банки си вдигнаха таксите, явно са се наговорили. Таксата за теглене на пари от кредитна карта на баконат на ПИБ от 1 лв +1% е станало 3 лв. + 1 % :(

 5. А защо трябваше да се увеличава от 0.80 на 1.10 ? В райфайзен е 0.80 :(

 6. @Mиро Междубанков превод в национална валута е 1.10 лв. през виртуалния клон и 1.50 лв. в банков салон. Известяването за излъчен превод през ВБК с безплатен sms е въведено за Ваше удобство и улеснение. Разбира се, ако не желаете да получавате тази информация, можете да посетите банков салон и да се откажете от нея.

 7. Веселин, виждам че не си на ясно с бюджетните плащания. Когато се превеждат осигуровките на осигурено лице всеки вид плащане се изпраща към различна сметка на НАП, многоредовите плащания имат само 1 поле за въвеждане IBAN на получателя. Ако реша да комбинирам по вид плащане с едно платежно за всички осигурени лица пак не става защото формуляра има само 1 поле за въвеждане данни на осигурено лице.

  Освен това дори да пусна многоредово плащане всеки ред се таксува по 1.30лв.

 8. Рабирам те, но имаш претенции и възможности за повече - пускай многоредови платежни бе човек ;)

 9. Добре де, 0.80лв е нормална такса, но 1.30лв. е с 62% повече, аз не съм виждал ресторант да си увеличава обяда с 62% ?!? Като започна да плащам осигуровки и 20лв. заминават в такса превод. Каде го има това освен само в България, където банките дерибействат както си пожелаят?

 10. Как какво е бе човек!? Като отидеш на обяд в ресторант, защо не ги попиташ какво е това нещо, което ти го носят след като приключиш с яденето? Радвай се, че няма месечна такса за поддръжка на интернет банкирането, както е в много други банки. Банките не са благотворителни организации, както всички други фирми!!

  СМСите можеш да ги откажеш

Коментирай