AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Какво очаквате, бе, банките да ви дават пари за това, че сте им клиенти? Те не са благотворителни организации.

  И аз не се радвам особено, че таксите им се повишават, но съм реалист, а не мрънкало. Запълни си свободното време с пълноценна работа и изкарай някой и друг лев над това, което даваш на банката.

 2. От 2 месеца виждам,че сте въвели такса за поддръжка на сметките или поне в моята има такава такса.Какво налага въвеждането на тази такса и има ли някъде съобщение,че се въвежда?

 3. Ниско ниво ли? Междубанков превод в Райфайзен през електронно банкиране е 0.80лв. В ОББ е 1.00лв, мисля че таксите ви се завишиха необосновано и това ще доведе до отлив на клиенти.

 4. Уважаеми support,

  Моя интерес е таксата да е минимална или да я няма! Това вашето е лицемерие !

 5. Уважаеми г-н Св. Еню, Промените в споменатите от Вас такси са резултат от икономическата обстановка в момента. Те защитават интереса на нашите потребители, тъй като са съобразени с таксите на останалите банки на българския пазар, и въпреки това продължават да бъдат на по-ниско ниво. Поздрави, Екипът на ПИБ

 6. Сега, да се внесе яснота по някои промени в " Такси и комисиони" на ПИБ, след 01.05.2010г.
  1.Водене на картова сметка: преди-0лв. сега - 0,30лв.-необяснимо.
  2.Такса вътрешен превод чрез ВБК: преди 0,30лв., сега 0,40лв. - 30% увеличение.
  3. Такса междубанков превод чрез ВБК: преди 0,80лв., сега 1,10лв. - 37,5% увеличение.
  4. Такса за теглене от банкомат /АТМ/ от др. банка: преди 0,60лв., сега 0,90лв. - 50% увеличение.
  5. Лихвен процент по картова дебитна сметка: преди 3%, сега 1% - 300% намаление в ущърб на клиента.
  Това е само констатираните от мен промени и то в изгода на банката и в ущърб на клиента. Не пиша за други промени, които са направени за клиенти , които са теглили кредит от банката. Но разбирам, че и там положението не е по-розово за клиента от самия блог. Ако ви увеличат ел. енергията с мн. по-малък процент от по-горе посочения от мен, ще вдигнете голяма патардиия, или , ако се вдигне газа с същия процент, но тук ги оправдавате, защото е банка №1. Дерзайте слуги и лакеи.

 7. Здравейте, г-н Христов, Благодарим Ви, че ни обърнахте внимание върху това, че се получава неразбиране на текста. Вашият коментар е взет предвид и промените на сайта са направени: http://www.fibank.bg/bg/page/221/tab/222Поздрави!

 8. Петко, аз не съм казал, че тегля пари от кредитна карта, просто констатирах че се е вдигнала таксата, както и таксата за теглене от чужд банкомат с дебитна карта, както и въвеждането на такса подръжка на всички видове сметки за физически лица и т.н. А ти почна да ме учиш с каква карта да плащам, какъв кредит да тегля и т.н., айде няма нужда.

 9. Здравейте,

  Имам въпрос по отношение на Свободе депозит.
  В секцията "Нашето предложение" в описанието на продукта се казва: "свободно довнасяне на суми до края на 6-ия месец;", а в секция "Ползите за Вас": "довнасяне на суми към депозита по всяко време;". Двете твърдения леко си противоречат. Освен това липсва обяснението, че суми, внесени след 6-тия месец от откриване на депозита се олихвяват при други (по-неизгодни) условия - това променено ли е, т. е. как се олихвяват довнесените суми до и след 6-тия месец?
  Надявам се, че ще внесете необходимите корекции, за да не се заблужават клиентите ви.

 10. Иване, кой те бие през пръстите да теглиш от банкомат с кредитна карта. Като искаш кеш, вземи си потребителски... И дъщеря ми, която е на 6, знае, че с кредитна карта се плаща в магазин!

Коментирай