AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Относно таксите за плащане с кредитна карта, обадих се на картов отдел, за да съобщя за такъв случай, но там ми казаха, че нищо не могат да направят, това било решение на търговците. Става въпрос за интернет доставчика ми ( http://cores.biz ), който има такса от 3% за плащане с карта на POS терминала в офиса им.

 2. @ Иван Ванков Моля изпратете ни 3 имена, ЕГН и телефон за контакт във формата за Обратна връзка. Трябва персонално да разгледаме случая и да Ви информираме. Телефони на Картов отдел - 02/ 8171 141, 02/ 8171 142, 02/ 8171 143. Поздрави, Екип на ПИБ

 3. Опитах да добавя в PayPal кредитната си карта VISA, издадена от ПИБ. Карата беше отхвърлена със следното съобщение:

  This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.


  Картата ми е валидна и я използвам успешно за интернет покупки и резервации. Какво да правя ?

 4. @ Виктор @ Тодор Колев Пазаруването в търговски обекти и в интернет с кредитните карти на ПИБ е напълно безплатно. Случаите, които цитирате са абсолютно некореткни действия от страна на търговците. Моля при подобни събития да ни информирате тук в блога на ПИБ, чрез Контакт центъра на 0800 11011 или на телефоните на картов отдел на 8171 143, 8171 144, за да можем своевременно да предприемем нужните действия. Поздрави, Екип на ПИБ

 5. @ Stefan Vasilev Няма минимален неснижаем остатък по дебитните Виза електрон. Блокираните суми отразяват авторизирани/направени, но неосчетоводени транзакции. След като банката на търговеца, при който сте плащал, изиска сумата от нас, транзакцията се осчетоводява и блокировката отпада. Поздрави, Екип на ПИБ

 6. Искам да попитам остава ли някаква блокирана сума в Visa Electron на ПИБ, която не може да бъде изтеглена, защото в момента имам блокирани 5.60 лв. Предполагам, че това е от регистрацията ми в ПейПал сайта, за който прословут код чакам вече повече от седмица...

 7. На мен също ми се е случвало няколко пъти в различни магазини да ми искат 3% върху цената, за да ми приемат плащане с карта... За мен лично това е абсолютно неприемливо и съответно съм отказвал покупката на момента и не съм посещавал повече тези търговски обекти до ден днешен.

 8. @Al_x4oТегленето на пари в брой с дебитна карта издадена от ПИБ на банкомат на банката е безплатно. Таксата за теглена на пари от банкомат на друга банка с дебитна карта издадена от ПИБ е 0.60 лв. Поздрави. Екип на ПИБ.

 9. Знам, че по принцип VISA забранява на търговците да взимат такса за плащане с картите им, четох някъде и че Европейската комисия е критикувала тази практика.
  В крайна сметка каква е ситуацията в България, защото на няколко места ми се е случвало да ми искат +3% или +5лв за това че плащам с кредитна карта?

 10. #twitter#@askfibank Какви са таксите ви за теглене на пари от дебитните ви карти: от ваш банкомат и от АТМ на друга банка? (@Anelche)

Коментирай