AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Привет,
  кога най-сетне ще можем да се порадваме на клон на ПИБ в Бизнес Парк София в Младост? В самия Младост, почти едни до други, са 3-4 клона, но за да се стигне дотам си е приключение.

 2. @ Клиент Курсът от деня на транзакцията. Поздрави, Екип на ПИБ

 3. Здравейте!
  Когато паразувам по интернет, по кой курс се изчисляват транзакциите - по курса в деня на направената транзакция или по курса в деня на осчетоводяване?

 4. #twitter#Twitters, тук сме и очакваме Вашите въпроси!

 5. #twitter#Здравейте twitters! Днес очакваме вашите въпроси!

 6. @ работа Почти всички процеси в ПИБ работят на така наречения "двоен" принцип за по-висока сигурност и точност на операциите.Първият служител съставя транзакцията, а вторият го проверява и потвърждава. По този начин грешките се свеждат до нула. Поздрави, Екип на ПИБ

 7. @ Yordanka Не, няма да се публикува. Информацията от Обратна връзка се получава от администратора на блога и не е публична. Идеята на формата е за дискретна комуникация, какъвто е случая в момента. Поздрави, Екип на ПИБ

 8. #twitter#Добро утро twitters. Тук сме и очакваме въпросите Ви!

 9. Чудех се дали в бъдеще планирате да може клиентите да внасят пари в сметките си директно в касите на клона, вместо преди това да минават през специалист общи банкови операции?

  Мерси,
  Стоянов

 10. @mpeshev Здравей, аз поне нямам информация ПИБ да са работили и да работят с Western Union. Знам, че със сигурност работят с Money Gram.

Коментирай