AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. #twitter#Добро утро twitters. Тук сме и очакваме въпросите Ви!

  2. Чудех се дали в бъдеще планирате да може клиентите да внасят пари в сметките си директно в касите на клона, вместо преди това да минават през специалист общи банкови операции?

    Мерси,
    Стоянов

  3. @mpeshev Здравей, аз поне нямам информация ПИБ да са работили и да работят с Western Union. Знам, че със сигурност работят с Money Gram.

  4. #twitter#@AskFibank къде има клон на FiBank, в който мога да си получа плащане от Western Union с предоставен задграничен паспорт за верификация?

  5. коментара от формата за обратна връзка ще се публикува ли в сайта, защото не бих искала личните ми данни да се виждат от всички посетители на вашия сайт?

  6. @Yordanka Моля изпратете ни 3 имена и ЕГН във формата за Oбратна връзка, за да проверим случая. Поздрави, Екип на ПИБ

  7. #twitter#@AskFibank za6to smetka, zakrita ot 1 godina figurira vse o6te kato aktivna v sistemata vi? vav myfibank se vijda i statusa e 4e e aktivna.

  8. @hristoiliev ПИБ разработва собствена система за разплащания, аналогична на epay.bg, така че наличности там няма да бъдат достъпни. Можете да се регистрирате за услугата My Fibank - извлечения, справки, салда за всички банкови карти и разплащателни сметки. Информацията е по-подробна от epay.bg. Поздрави, Екип на ПИБ

  9. #twitter#Здравейте twitters! Ние сме тук и очакваме вашите въпроси!

  10. #twitter#@AskFibank кога ще е възможно отново проверка на картова наличност през epay.bg ?

Коментирай