AskFibank

Fibank 3000

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. Здравейте г-н Мирчев, за теглене на суми надвишаващи 5000 лв, 2000 евро и 2000 щ.д. е нужна заявка за теглене в съответния офис предишния работен ден до 14 часа. Поздрави, Екип на ПИБ

 2. нужно ли е за теглене на сума над 5000 лв. от срочен депозит на падеж да се прави предварителна заявка от преден ден?

 3. @Lina Vuchkova
  Здравейте,
  услугата предоставя възможност за плащане на комунални услуги съвместно системата e-pay и телефон/и, който предварително е зададен/и от Вас.Какво трябва да направи клиентът - да посети офис на ПИБ и попълни формуляр за регистрация, чрез който се регистрира дебитната му карта, телефонните номера, които ще се ползват при плащане на сметките и абонатните номера на сметките. При регистрацията си в банката, клиентът получава уникален регистрационен 8-цифрен код, с който се идентифицира еднократно първоначално пред oператора на телефони 9210806, 088 190006. Когато се обади на посочения телефон, след въвеждане на получения от банката уникален регистрационен 8-цифров код, клиентът ще получи своя 4-цифрен индивидуален потребителски код. Това е кодът, който ще използва при получаване на информация за дължимите суми и/или за потвърждение на всяко плащане. Пред системата клиентът се идентифицира вече само с тези четири цифри. Има възможност за регистриране на стационарни цифрови и мобилни цифрови (GSM) телефони и абонатни номера по избор на клиента, които могат да са на други титуляри. Кога реално е платена сметката? След като клиентът е потвърдил плащането с 4-цифрения си индивидуален потребителски код и е чул по телефона, че плащането е потвърдено от БОРИКА със съответен 6-цифрен авторизационен код. В момента, в който получи потвърждение, че плащането е реализирано, вече е генерирана транзакция от дебитната му карта, като на следващия работен ден сметката на търговеца е заверена със сумата на задължение му.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 4. Сгрешена е една буква на кредитната ми карта ??????

 5. Здравеите,

  Интересувам се от услугата на ПИБ e-pay voice.
  Можете ли да ми дадете малко повече информация?

  Благодаря предварително.

  Поздрави,
  Лина Вучкова

 6. Здравейте,
  аз съм много доволна от банката и служителите в нея ,ползвам офиса в ПИКАДИЛИ -ЗАПАД, усмихнати и вежливи са служителите там .Млади и амбицирани хора , и има разнообразие както жени , така и мъже на фронт офиса , SG bank I DSK bank да не се сърдят ,там те посрещат такива лелки:)))))) .Успехи на целия екип !

 7. @tomov
  Глупости не ми се слушат, не се чувствай длъжен да коментираш само защото има свободно поленце "остави коментар". 40-50 годишни лелки например има в SG, където цялата атмосфера е като в ДСК от преди 10 ноември. Теб ако те кафи, мен не ме.

 8. Лошо няма хубава кака да те обслужи :) Не виждам от какво се оплакваш, Томов?! Важното е всичко да е на ниво и качествено! :)

 9. А омръзна ми от мазняри!Мн чудно ако фронтофисите бяха 40-50 годишни лелки дали щеше да се накъсвате от изцепки.Не ви е срам господа!!! @

 10. От години ползвам услугите на ПИБ за лични, а от 1-2г. и фирмени сметки, бих казал, че с течение на времето има видима положителна промяна в отношението към клиентите във фронт офисите. Специално искам да изразя задоволството си от офис НДК и колжеката ви Михаела Шишманова, винаги съм бил обслужван бързо и точно, в любезна и приятелска атмосфера. Това е наблюдение от дълго време, още от предишното и назначение в друг клон. Добри думи бих казал и за нейната колежка от същия клон Радостина (фамилията ми убягва в момента). Желая всичко най-хубаво и на двете!

  Един мой съвет към банката като цяло е за някакъв вид реорганизация на посрещането на клиента. Приветствам практиката служителите да приканват следващия подред, но например някаква система (дори и обикновена табелка) на бюрото, показваща дали е свободно или не би била удачна за някои по-големи клонове. Особено където служителите попълват повече платежни нареждания (или каквото и да е) и съответно не могат да приемат клиенти.

Коментирай