AskFibank

Fibank 3004

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

 1. @tomov
  Глупости не ми се слушат, не се чувствай длъжен да коментираш само защото има свободно поленце "остави коментар". 40-50 годишни лелки например има в SG, където цялата атмосфера е като в ДСК от преди 10 ноември. Теб ако те кафи, мен не ме.

 2. Лошо няма хубава кака да те обслужи :) Не виждам от какво се оплакваш, Томов?! Важното е всичко да е на ниво и качествено! :)

 3. А омръзна ми от мазняри!Мн чудно ако фронтофисите бяха 40-50 годишни лелки дали щеше да се накъсвате от изцепки.Не ви е срам господа!!! @

 4. От години ползвам услугите на ПИБ за лични, а от 1-2г. и фирмени сметки, бих казал, че с течение на времето има видима положителна промяна в отношението към клиентите във фронт офисите. Специално искам да изразя задоволството си от офис НДК и колжеката ви Михаела Шишманова, винаги съм бил обслужван бързо и точно, в любезна и приятелска атмосфера. Това е наблюдение от дълго време, още от предишното и назначение в друг клон. Добри думи бих казал и за нейната колежка от същия клон Радостина (фамилията ми убягва в момента). Желая всичко най-хубаво и на двете!

  Един мой съвет към банката като цяло е за някакъв вид реорганизация на посрещането на клиента. Приветствам практиката служителите да приканват следващия подред, но например някаква система (дори и обикновена табелка) на бюрото, показваща дали е свободно или не би била удачна за някои по-големи клонове. Особено където служителите попълват повече платежни нареждания (или каквото и да е) и съответно не могат да приемат клиенти.

 5. Уважаеми г-н Генов,
  Потребителският кредит е основен продукт за всяка банка и в частност ПИБ. По време на финасова криза, когато банките трудно отпускат кредити и това става при значително високи изисквания, ПИБ инициира маркетингова кампания с кредит "Приятел". Визирайки икономическата обстановка, условията по фундаментален продукт като този се променят. Целта е да припомним на нашите клиенти, че банката отпуска този вид кредит, а целевата група са тези, които най-много се нуждаят от такава услуга, но са скептично настроени към усвояване на свежи средства.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 6. Здравейте г-жо Йосифова,
  Първо искаме да Ви благодарим за активното участие в блога на ПИБ. Към картите Дайнърс клуб - колегите от Дайнърс клуб България сезират факта, че при ползване на овърдрафта Вие не достигате до максималния отпуснат лимит. Увеличение на кредитната експозиция към Дайнърс клуб България се реализира по два начина - заверено "удостоверение" за месечен доход, спрямо което желаете увеличение на лимита като го депозирате във всеки наш офис, придружено с искане за преразглеждане. Другият вариант за лоялни клиенти като Вас - фактът че ползвате 3 кредитни карти с намерения на "добър платец" е показателен - е отчет на натрупаните обороти спрямо кредитния лимит и съвестното му поддържане през отчетните периоди. Тоест колегите са оценили след допитването Ви по имейл, че Вие разполагате със свободни лимити и увеличението е неоснователно спрямо този факт. Можете да кандидатсвате отново като депозирате данъчна декларация или документ удостоверяващ платежоспособността Ви във всеки наш офис.
  Поздрави,
  Екип на ПИБ

 7. @ Васил Генов,
  ееее значи омръзна ми от мрънкачи. Като няма кредити, защо няма - значи българската банкова система е в криза и в частност банките, които не дават кредити. А като има, защо пък има, не видиш ли пак от кризата дошъл маркетингов трик за кредит, а това е основен продукт на банката с който показват че имат пари. Няма угодия в тая страна

 8. @ мария ПИБ наистина не изисква минимално салдо за разплащателни сметки на физически лица.Всеки месец системата автоматично отбелязва еднократна месечна такса и при наличност в сметката, дължимата сума от 30 ст. се приспада, а в случай че няма наличност, отметката за дължима такса остава. При заверяване на сметката, дължимите месечни удръжки се приспадат, сметката не излиза на минус и отрицателни лихви не се трупат. За интернет банкирането - всички сметки могат да бъдат ползвани чрез виртуалния клон с изключение на набирателните сметки. Поздрави, Екип на ПИБ

 9. @Иван:
  Хахха Иван, написах този пост за да кажа,че ПИБ не дават кредити,не само както на "куцо и сакато" според Вашия пост,а и на лоялните им клиенти,Явно има криза,но гледам от смешната страна на нещата.Относно хипотечния кредит,нямам такъв,разполагам с наличните средства и малко доста :)за кризата:)))А нали знаете,човек живее и с малко и с много:)но по-лесно се учи на много:))

  Радвам се ,че има хора като нас над нещата:)))А относно ниската финансова култура да му мислят другите

  Успех Ви желая

 10. Така значи а вие колко кредитни карти имате?:))) Жена с кредитна карта е като луд с автомат:))) Радвайте се че не са ви позволили да се набутвате още и още че може да останете и без хапартамент:)))) Всяка банка си има лимити на експозиция и явно сте я достигнали а и в текущите пазарни обстоятелства явно всички ограничават кредитните експозиции. Ако ме питате мен даже сте се набълбукали с много кредитни карти, надявам се да нямате хипотечен кредит че се задават тежки времена:))))) В България има ниска финансова кълтура и се радвайте че някой се опитва да гради такава във Вас и ви ограничава по някъв начин:)))
  Поздрави

Коментирай