AskFibank

Fibank 3007

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

    1. Здравейте, г-н Узунов, при наличие на депозирано в Банката нотариално заверено пълномощно, с което упълномощавате физическо лице да внася суми от ваше име, няма да дължите комисиони при внасяне на сума в брой до 10 000 лв (Тарифа за такси и комисиони на ПИБ АД, Глава първа, Раздел II “Касови операции”, чл. 1., т. 1.1.). Упълномощено лице може да закрива Вашите сметки, ако депозира в Банката нотариално завереното пълномощно с изрично упълномощаване за закриване на сметки. Във връзка с това можете да използвате образците на пълномощни на Fibank, които могат да Ви бъдат предоставени във всеки офис на Банката. Поздрави, Екипът на Fibank

  1. Здравейте! Днес опитах да изтегля наличната сума по сметката ми чрез банкоматно устройство на офис на банката, намиращ се в гр.Варна бул.Осми приморски полк 128. Получих отказ за теглене, отбелязан като код 116, тоест основанието за отказ е недостатъчна наличност. След този отказ влязох в банката, за да изтегля сумата. Банкова служителка установи, че сумата, която искам, е налична в сметката ми и подготви необходимите документи, които да представя на касата и да си получа сумата. На касата обаче получих отново отказ да си получа сумата, тъй като имало срив в компютърната система и било отбелязано, че вече съм изтеглила сумата в брой от банкоматното устройство. Очевидно към момента не мога да разполагам с паричните си средства, намиращи се в банката, които очевидно без право се задържат от банката. Искам да разбера, какви действия да предприема, за да получа моите пари в деня, в който аз искам и от удобния като местоположение за мен офис, който в случая е гореспоменатия?

    1. Здравейте, г-жо Андонова, моля да ни извините за създаденото неудобство! Ще направим проверка по описания от Вас случай. За нея обаче ще ни е необходима допълнителна информация. Бихте ли ни изпратила на имейл: marketing@fibank.bg Вашите имена, ЕГН, последните 4 цифри на картата Ви, в кой ден (и час по възможност) и в кой наш офис се е случило? Благодарим Ви предварително! :)

  2. Здравейте!
    Искам да изкажа и да изразя изключителното си възхищение и благодарност към ваш служител от клон Аспарухово,гр. Варна.
    Живеем във време в което рядко срещаш усмихнат и любезен човек и понякога е чак неприемливо,нещо толкова нормално... уви?!
    Не само аз съм обслужвана по този начин,но съм била свидетел /до като чакам ред/ на някакъв проблем с клиент,който не беше много въздържан,дори малко груб и въпреки това Тя не загуби добрият тон и онази семпла усмивка... Не,не е поза,не е заучено....това е отношение на самият човек!
    Името и е Ивелина Пенева и аз бих се радвала ако примерно за идващите празници,вашето ръководство я поздрави по някакъв начин.
    Благодаря ви!
    Харесвам моята-вашата Банка!

    1. Г-жо Цонкова, благодарим ви за доверието към нас и изказаните положителни думи! :) Ще предадем обратната Ви връзка на колегите :) Поздрави, Екипът на Fibank

  3. Здравейте,

    Относно начислените такси искам да кажа, че сметките са били неизползваеми в продължение на години и съответно празни. Въпросът ми е защо никой не се е свързал с мен относно тези сметки и дължимите такси досега и какво подържане изисква сметка, в която няма нищо депозирано!?

    Искам да подчертая, че дори сега се изисква моят имейл, но въпреки това не получавам никакво известие от вас за отговор дори!

    Сметките трябва да бъдат закрити по давност.

    Очаквам Вашият отговор.

    С уважение,
    Иван Николов

    1. Здравейте, Отново ще Ви препоръчаме да посетите удобен за Вас офис на Банката и да коментирате въпроса с колегите:

      Custumer Suppor Изпратен на 28.09.2015 в 8:57 | В отговор на Иван Николов. Здравейте, г-н Николов, по сметките следва да е начислена такса за поддръжка на сметка. Ако желаете да закриете съответните сметки, ще бъде необходимо да посетите удобен за Вас офис Fibanк, за да погасите задълженията по сметките. Желаем Ви успешна седмица! :) Поздрави, Екипът на Fibank
      Поздрави от нашия екип!

  4. Здравейте,
    Забелязах че на справката за картови оторизации в MyFibank и тази която се изпраща по мейл, онлайн плащанията с кредитна карта към eMag са без описание/локация. В извлечението за сметката описанието го има, така че се чудех дали може да се направи нещо, за да се вижда и при картовите оторизации. Това ще улесни идентифицирането на направените плащания и ще намали вероятноста от ненужно блокиране на картата.

    Благодаря
    Добромир Велев

    1. Здравейте, г-н Велев, благодарим Ви за изчерпателната обратна връзка! :) Авторизациите зависят и от настройките на ПОС устройството на всеки един търговец.При извършването на самата авторизация, съответният търговец не е подал данни към Банката за тази операция.Такива данни сме получили при осчетоводяването и поради тази причина не са показани в отчета. Желаем Ви хубава вечер! :) Поздрави, Екипът на Fibank

  5. Не успявам да вляза във Виртуалния банков клон, вече 5 път, изпива ми следното Не Ви е издадена парола от администратор. Моля, свържете се с оператор по телефона. Защо ми изписва това?

Коментирай