AskFibank

Fibank 3002

Вярваме, че двустранната комуникация с нашите клиенти е най-важна, тъй като тя най-добре илюстрира дали постигаме своите цели. Една от тях е Вие да оставате удовлетворени от продуктите и услугите, които ползвате, от обслужване и от предоставената възможност открито да получавате допълнителна информация. Екипът на Fibank ползва редица канали, чрез които се допитваме до мнението Ви, изслушваме Ви, отговаряме на въпросите Ви, получаваме изключително важна конструктивна критика.

На тази страница можете да задавате своите въпроси, а ние се стараем да отговаряме бързо и точно.

Коментари

  1. Привет, Петър, Периодичните преводи са платежна услуга, която не е включена в пакетните предложения на Fibank. Използването на услугата “Периодични преводи” се заплаща по цените обявени в официалната Тарифа на Банката - http://fibank.bg/uploads/_Tariff_Bulletin/docs/Tariff.pdf Успешен ден! :)

 1. Здравейте !Бих искал да знам дали има наложени ограничения към сайтовете alibaba.com i aliexpress.com
  опитах се да извърша плащане с дебитна карта Маестро в левове,цената на стоката е в евро но след въвеждането и на 3д паролата ,системата извежда надпис че банката ми не позволява разплащане.
  Моля за разяснение!

  1. Здравейте, от страна на Банката няма наложени ограничения. За да се направим проверка, моля изпратете ни ЕГН и вид на картата на имейл: marketing@fibank.bg Благодарим! :)

 2. Здравейте,

  Бихте ли поместили в секцията
  "Новини- Предстоящи промени в общи условия"
  следната информация, защото там където е в момента не е видна за всички клиенти на банката, както всъщност трябва да бъде.

  Уважаеми клиенти,

  Уведомяваме Ви, че от 19.09.2015 г. натрупаните бонус точки от програма "Cashback" (включително и натрупаните до момента) ще се изчисляват вече в съотношение 0.50 лв. за всеки 100 натрупани cashback точки.

  Промяната е доста интересна при положение, че следват и нови такси от Ноември за всички карти при плащане на ПОС терминали в чужбина:

  9. Плащане чрез ПОС-терминал в чужбина:
  0.25% от сумата

  1. Здравейте, Петър, благодарим Ви за споделеното мнение. Препоръката е препратена към колегите. Поздрави, Екипът на Fibank

 3. Интересувам се ,дали са ограничени плащанията с дебитни към сайта Aliexpress.com ?

 4. Кога може да очакваме банкомати предлагащи услугата внасяне на пари в брой.

  1. Привет, Към момента Банката не предвижда поставянето на банкомати с подобна услуга. Поздрави от нашия екип! :)

 5. Благодаря за своевременното съдействие.

  1. Заповядайте отново при необходимост от съдействие! :)

Коментирай